İç Mimar Berna Kimdir? Berna Acar Kasırga Kimdir?

İç Mimar Berna Kimdir? Berna Acar Kasırga Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İç Mimar Berna olarak tanınan İç Mimar Berna Acar Kasırga 1991 doğumlu ve 32 yaşındadır. 2014 yılında Bilkent İç Mimarlık bölümü mezunu olan İç Mimar Berna aslen Kastamonulu’dur. İç Mimar Berna Kimdir?. Youtube kanalında video içerikler üreten ve iç mimarlık alanında tüyolar veren Berna Acar Kasırga’nın biyografisini sizler için hazırladık.

İç Mimar Berna, İç Mimar Berna Acar Kasırga Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Youtube,
İç Mimar Berna, İç Mimar Berna Acar Kasırga Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Youtube,

Sürekli günceli takip ettiğini ve kendini geliştirdiğini söyleyen Berna Acar Kasırga, Serkan Kasırga ile evli ve video çekimlerini eşi ile birlikte yürütüyor. İç Mimar Berna, YouTube hesabından yaptığı ev ve ofis gezileri yaparak tasarımları değerlendiriyor. YouTube kanalında, İç Mimar Berna ismini kullanan Berna Acar Kasırga’nın şirketinin ismi de “İç Mimar Berna”. Ayrıca babası’da inşaat sektöründe yer alan Berna Acar Kasırga Ankara’da yaşıyor ve örnek daireleri de gezerek değerlendiriyor. Ev turu yaparak milyonlara hitap eden İç Mimar Berna, Youtube kanalının işlerinde de artış yaşattığını söylüyor.

İç Mimar Berna Acar Kasırga
İç Mimar Berna Acar Kasırga

İç Mimar olarak 2014 yılında Bilkent Üniversitesinden mezun olmuştur. Berna Acar Kasırga tasarım ve dekorasyon alanlarında hizmet vermektedir.

Ek olarak Berna Acar Kasırga, evlerde her bölüm ve köşe için tasarım ve uygulama hizmetleri sunmaktadır. Youtube kanalında evleri tanıtan ve yapılan inşaat projelerini değerlendirmektedir. Berna Acar Kasırga örnek daireleri de gezerek fikirlerini sunmaktadır.

Youtube kanalında seyircilerin beğenisini kazanan ünlü iç mimarın 342 bin abonesi bulunmaktadır.

İç Mimar Berna Kimdir, İç Mimar Berna
İç Mimar Berna Kimdir, İç Mimar Berna

Kanalında bulunan videoları 1 milyondan fazla izlenmektedir. Ayrıca Berna Acar Kasırga, “Kendin Yap” yani “DIY” videoları da çekmektedir.

İç Mimar Berna kendi evini de tanıtmış, ve kendisi ile ilgili merak edilen soruları cevaplamıştır. İşte O Video ve Berna Acar’ın YouTube Kanalı… Berna Acar Kasırganın İnstagram Hesabı ise Videonun Hemen Altında…

İç Mimar Berna Instagram Hesabı

https://www.instagram.com/icmimar.berna/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et