Altın Zengini Adamın Korkunç Ölümü! İbrahim Kaynak Cinayeti!

Uşak’taki Sır Ölüm 75 Yaşındaki İbrahim Kaynağı Kim Öldürdü? Neden Öldürdü?

75 yaşındaki İbrahim Kaynak 2 Eylül Çarşamba günü Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Aziziye köyünde evinde çifte ile vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan İbrahim Kaynak’ın kardeşi Mehmet Kaynak, kardeşinin katilinin bulunmasını istedi. İbrahim Kaynak’ın katili kim?, neden öldürüldü?

75 yaşındaki İbrahim Kaynak’ın Uşak’ta evinde ölü bulunmasının ardından yakınları onu kimin öldürdüğünün ortaya çıkması için Müge Anlı’ya başvurdu. İbrahim Kaynak’ın altın zengini olduğu ve altın ile borç verdiğinin ise köyde herkes tarafından bilindiği söylenirken, kuzeni Mustafa Yavuz’u ise akrabaları şüpheli olarak görüyor. İbrahim Kaynak’ın kuzenine 15 altın verdiği ve bu altınlarında bozdurularak bir hesaba yatırıldığı iddia ediliyor.

“Mezarımı Yaptırırsın Diye Verdi”

İddiaların odağında ki kuzen Mustafa yavuz, İbrahim Kaynak’ın 15 altını kendisine “benim mezarımı yaptırırsın seni kendime daha yakın buluyorum” diyerek verdiğini söyledi. İbrahim Kaynak’ın sürekli altın biriktirdiği köylüler tarafından bilinirken, köylülerine altın ile borç verdiği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et