Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ? Kadir Topal’la Ne Yaşandı ?

Hüsnü Şahin’in Başına Ne Geldi ? Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ? Hüsnü Şahin’i En Son Gören Kadir Topal’la Ne Yaşandı ?

Müge Anlı ile Tatlı sert programında İzmir’in Bergama İlçesinde 18 Mayıs tarihinde ortadan kaybolan 41 yaşında ki Hüsnü Şahin aranıyor. Kayıp Hüsnü Şahin en son arkadaşı Kadir Topal ile görüşeceğini söyleyerek evden ayrılırken, o tarihten bu yana ise Hüsnü Şahin’i görüldüğüne dair bir bilgi ise ulaşmadı.

Hüsnü Şahin
Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ?

Hüsnü Şahin’i Kadir Topal Mı Öldürdü ?

41 yaşında ki Hüsnü Şahin, İzmir’in Bergama ilçesinde 18 Mayıs tarihinde ortadan kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen İsmail Şahin yeğeni Hüsnü Şahin’i arıyor.

Hüsnü Şahin Kaybı – Müge Anlı

Olay ile ilgili Hüsnü Şahin’i en son gören ve hayvan hırsızlığı yaptığı söylenen Kadir Topal ise Hüsnü Şahin kaybolması ile ilgili baş şüpheli.

Kadir Topal - Hüsnü Şahin Kaybı İle ilgili Baş Şüpheli
Kadir Topal – Hüsnü Şahin Kaybı İle ilgili Baş Şüpheli

Kadir Topal, Hüsnü Şahin’i Karasu Mevkisinde Hacılar Köyü’ne yürüyerek bir buçuk saatlik bir alana bıraktığını söyledi. Müge Anlı Kadir Topal’a “Dağın Başında Nereye Gidecek Bu Adam” Diye Sordu. Kadir Topal bölgede aracının bozulduğunu söylemişti…

Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ?
Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ?

Hüsnü Şahin’in Kaybolduğu Gün Tüfek Sesi Duyuldu

Muhtar Rafet Gezer Konuştu ve Kadir Topal’ın Hüsnü Şahin’i Bıraktığı yerin yakınlarında 1 kez silah sesi duyulduğunu söyledi. Köylüler Kadir Topal’ın sık sık Hüsnü’yü bıraktığı alana gidip geldiğini söylediler.

Jandarma Geniş Çaplı Arama Çalışması Başlattı

Hüsnü Şahin’in kaybolması ile ilgili şüpheli ifadeler veren Kadir Topal’ın kayıp adamı bıraktığını söylediği yerin çevresinde Jandarma geniş çaplı arama çalışması başlattı. Jandarma kadavra köpekleri olay alanına gelirken jandarma şüpheli bölgeler belirledi ve arama çalışmalarını sürdürüyor.

Hüsnü Şahin - Kadir Topal - Müge Anlı
Hüsnü Şahin – Kadir Topal – Müge Anlı

Olay ile ilgili kamuoyunun ve köylülerin düşündüğü ise Kadir Topal’ın Hüsnü Şahin’i öldürüldüğü…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et