Hüsnü Şahin Kaybı İle İlgili Baş Şüpheli Kadir Topal Yayını Terk Etti…!

İzmir’in Bergama İlçesinde Kaybolan Hüsnü Şahin İle İlgili Baş Şüpheli Kadir Topal Yayını Terk Etti!

Müge Anlı ile Tatlı sert programında İzmir’in Bergama İlçesinde 18 Mayıs tarihinde ortadan kaybolan 41 yaşında ki Hüsnü Şahin aranıyor. Hüsnü Şahin kaybı ile ilgili baş şüpheli ise Kadir Topal. Kadir Topal, Hüsnü Şahin’i en son gören kişi olması ve Hüsnü Şahin’i bıraktığı alanda duyulan silah sesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kadir Topal stüdyo’ya canlı yayına bağlandı ve sorulan sorular üzerine sıkışınca yayını terk etti.

Kadir Topal - Hüsnü Şahin
Kadir Topal Programı Terk Etti

Hüsnü Şahin’in Başına Geldi ? Kadir Topal Ne Saklıyor ?

Kadir Topal’ın Hüsnü Şahin ile birlikte çok yakın arkadaşlar olduğu köylüler tarafından söylenirken, Kadir Topal verdiği çelişkili ifadelerle Hüsnü Şahin olayı ile ilgili sakladığı bir şeyler olduğunu düşündürüyor.

Hüsnü Şahin Kaybı - Kadir Topal
Hüsnü Şahin Kaybı – Kadir Topal

Amca İsmail Şahin ise Hüsnü Şahin’in kaybı ile ilgili Kadir Topal’ı suçluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını terk eden Kadir Topal, Müge Anlı ve Hüsnü Şahin’i arayan yakınlarının tepkisini çekti.

Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ?

Olay ile ilgili Hüsnü Şahin’i en son gören ve hayvan hırsızlığı yaptığı söylenen Kadir Topal ise Hüsnü Şahin kaybolması ile ilgili baş şüpheli.

Hüsnü Şahin
Hüsnü Şahin Öldürüldü Mü ?

Muhtar Rafet Gezer Konuştu ve Kadir Topal’ın Hüsnü Şahin’i Bıraktığı yerin yakınlarında 1 kez silah sesi duyulduğunu söyledi. Köylüler Kadir Topal’ın sık sık Hüsnü’yü bıraktığı alana gidip geldiğini söylediler.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et