Hüseyin Şen ve Mehmet Şen Kardeşleri Kim Öldürdü? İki Kişi Tutuklandı!

Hatay’da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020’de işkence edilerek öldürüldüler. İki kardeşin katil yada katilleri ise halen yakalanamadı. Tüyler ürperten cinayet ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye başlandı. Peki Mehmet Şen ve Hüseyin Şen’in Katilleri Kim? Yakalandılar Mı?.

Hüseyin Şen ve Mehmet Şen Kardeşler, Müge Anlı, Katilleri Kim, Şen Kardeşler Cinayeti
Hüseyin Şen ve Mehmet Şen Kardeşler, Müge Anlı, Katilleri Kim, Şen Kardeşler Cinayeti

Hatay’da Alaattin Mahallesinde 8 Ekim 2020’de iki kardeş dövüldü ve işkenceye uğradı. Daha sonra 80 ve 83 yaşında ki kardeşler bıçaklı ve satırlı saldırıda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten Hüseyin Şen 11 gün, Mehmet Şen ise 2,5 ay sonra hayatını kaybetti. Babasının ve amcasının katillerinin bulunmasını isteyen Ganime Şen ise Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istedi. Daha sonra Almanya’da çalışan Ganime Şen, amcasının ve babasının ölümü ile ilgili evlerinde annesine bakan Emel Cengiz’den şüphelendiğini söyledi. Öte yandan olay gecesi evde bulunan bakıcı Emel Cengiz’in hiç bir ses duymaması şüpheleri arttırdı. Dehşet verici olayda açıklamalarda bulunan Hüseyin Şen’in kızı Ganime Şen evde babasının parmaklarının bulunduğunu söyleyerek babasının parmaklarının kesildiğini beyan etti.

Dehşet Verici Cinayetler Müge Anlı’da Çözülmeye Çalışılıyor…

Müge Anlı’nın anlatılanlar sonrası hayretler içerisinde kaldı. Bugün ise olay ile ilgili bugün bakıcı Emel Cengiz’in eski eşi Mehmet Ali Cengiz de konuştu. Ayrıca Cengiz, eski eşinin çok tehlikeli bir kadın olduğunu söyledi. İki kızının babasının da farklı kişilerden olduğunu ve bu yüzden Emel Cengiz’den ayrıldığını söyledi. Son olarak Cengiz, “11 ay yurt dışına çalışmaya gittim, Emel, başka birinden hamile kalmıştı. Kendisinden beni aldattığı için ayrıldım. Beni ayrıldığımda beş parasız bıraktı” dedi.

Emel Cengiz, Hüseyin ve Mehmet Şen Kardeşler Cinayeti
Emel Cengiz, Hüseyin ve Mehmet Şen Kardeşler Cinayeti

Şen Kardeşler Cinayetinde Yeni Gelişme Var Mı?

Hatay’da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020’de öldürüldü. Cinayetler üzerinden 11 ay geçmesine rağmen katil yada katiller henüz yakalanmadı. Ayrıca en büyük şüphe ise evde bakıcı olarak çalışan Emel Cengiz üzerinde. 14 Ocak 2022’de Şen kardeşler cinayetinde iki kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan iki kişi bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et