Himmet Uç Gözaltına Alındı…! Sedanur’un Katili Himmet Uç Mu ?

Himmet Uç Gözaltına Alındı…

Sürekli olarak çelişkili ifadeler vermesi ve bağırarak arama çalışmalarına engel olması, müge anlı’nın programında söylediği yalalnlar Polisin de dikkatini çekti. Himmet Uç İstanbulda gözaltına alındı.

Kars’ın Kağızman ilçesinde Paslı Köyünde Kaybolan 9 Yaşında ki Sedanur Güzel 1 hafta sonra ölü olarak bulundu. Olay ile ilgili şüphelilerden Himmet Uç verdiği çelişkili ifadeler ve söylediği yalanlarla polisin dikkatini çekti. Dün Akşam saatlerinde Himmet Uç Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili gözaltına alındı. İstanbul Aşayiş şube müdürlüğü ekipleri İstanbul’da Himmet Uç’u kaldığı otelde gözaltına aldı.

 Cinayetinde Şüpheli Sürekli Olarak Yalan Söylüyor…! Sonunda Gözaltına Alındı

Sürekli olarak bağıran ve arama çalışmalarına engel olan Himmet Uç, Kars’ın Kağızman ilçesinde Paslı Köyünde öldürülen Sedanur Güzel tüm şüpheleri üzerine çekti. Himmet Uç’un evini aratmaması sürekli olarak ifade değiştirmesi ve olay gününe dair verdiği ifadeler  olabileceğinin üzerinde durulmasına yol açtı. Müge Anlı programında mikrofonlarımız iyi çalışıyor diyerek bağırmamasını ve sakin olmasını sürekli tekrarladı.

Sedanur’u Himmet Uç Mu Öldürdü ? Himmet Uç Neden Yalan Söylüyor ?

Himmet Uç  sorusunu ve geçmişini herkes merak etmeye başladı. Günleri, saatleri ve Kağızman’a gidip geldiği sürekli karıştıran Himmet Uç , Sedanur Güzel cinayetinde Ertan Bozkurt ve kardeşleri Özcan ve Torun Bozkurt ile beraber şüpheliler arasında yer alıyor. Arama çalışmalarını sürdüren ekibe bağıran ve jandarmadan arama izni isteyen Himmet Uç için arama emri çıkartmış ve sonrasında evi aranmıştı. Elinde çanta ile görülen Himmet Uç’un Sedanur Güzel’in bulunduğu yerde de çanta olması şaşkınlık uyandırdı. Herkesi “iftira ve şer” atmakla suçlayan Himmet Uç, ilgi ve alakası olmadığını söylerken çoğu şeyi unuttuğunu söylemesi minik ırmak cinayetinde ki Himmet Aktürk’ü hatırlattı.

’in kaybolduğu gününün ertesi günü elinde büyük bir çantayla görüldü. Minik ’in cenazesi ile büyük bir çantayla bulundu. O çantayı gören ’in amcası çantanın tıpkı cesedin bulunduğu çanta gibi siyah olduğunu ve kare şeklinde olduğunu söyledi. Himmet Uç ise başta çantada davul olduğunu sonra çantanın olmadığını daha sonrada düğüne gittiğini söyledi. ’ın programında sergilediği agresif davranışlarından ve şüpheli ifadelerinden tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et