Hiç Tanımadığı Babasını Aramak İçin Geldi. Müge Anlı 10 Dakika’da Buldu!

Hiç Tanımadığı Babasını Bulmak İçin Müge Anlı’nın Programına Gelen Almanya’da yaşayan Ümit Martin Demiray 10 Dakika İçerisinde Babasının Bulunduğu Haberini Aldı!

Almanya’nın Nürnberg kasabasında yaşayan 41 yaşında ki Ümit Martin Demiray, 2 yaşından itibaren görmediği babasını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bir arkadaşı vasıtasıyla başvurdu. Babasını tanımak istediğini söyleyen genç adam, babasının vefat ettiğini öğrenirken çok sayıda akrabasını da bulmuş oldu.

Müge Anlı 10 Dakika da Buldu, Ümit Martin Demiray
Müge Anlı 10 Dakika da Buldu, Ümit Martin Demiray

Babama Sarılmak İstiyorum Demişti

Ümit Martin Demiray 39 yıldır görmediği babasını tanımak istediğini söyleyerek programa gelmişti ne yazık ki baba Kadir Demiray’ın 12 yıl önce vefat ettiği ortaya çıktı. Fakat programda kendisini gören akrabaları Ümit Martin Demiray’ı arayarak görüşmek istediklerini belirttiler. 10 dakika içerisinde babasının vefat haberini öğrenen Ümit Martin Demiray öte yandan Türkiye’de bir aileye kavuşmuş oldu. Babasının oğluna kavuşmak için çok çaba sarf ettiği fakat görüşemediği için büyük üzüntü duyduğu öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et