Hayranıyla Evlenen Ünlüler…

Bir hayal gibi olsa da mucizevi bir şekilde hayranı olduğu ünlüler ile büyük aşk yaşayan şanslı insanlar var. İşte hayranlarıyla evlenmiş ünlü isimler…

İlk olarak Tarkan ile başlayalım. Küçüklüğünden beri Tarkan hayranı olan Pınar Dilek, 5 yıl önce sanatçı ile Almanya konseri sonrasında tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

İkili aşklarını gözlerden uzak yaşayarak neredeyse evlilik tarihine kadar ilişkilerini herkesten gizlemişti. Tarkan geçen yıl mayıs ayında hayranı Pınar Dilek ile dünyaevine girerek  sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Tarkan, geçen hafta da baba olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

 Ankaralı olan Beren Saat‘in lisede okurken Kenan Doğulu‘nun tüm şarkılarını ezbere bildiği ve teneffüslerde arkadaşlarına minik konserler verdiği, okul anılarının unutulmazları arasına girmiş.
Beren Saat yıllar sonra üne kavuştuğunda ise hayranı olduğu Kenan Doğulu ile tanışıp sonu evlilikle biten beraberlik yaşadı.
 Tıpkı kardeşi Kenan Doğulu gibi Ozan Doğulu da hayranıyla büyük bir aşk yaşayıp dünyaevine girdi. Bununla birlikte Ece-Ozan Doğulu çiftinin üç çocuğu var. Çift bir Sezen Aksu konserinde tanışmış, 4 yıl flört etmiş.

Sette tanışarak aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç daha sonra hayatlarını birleştirdi ve mutlu bir evliliğe adım atan çiftin Ali adında bir de çocuğu oldu.

Bergüzar Korel verdiği bir röportajda Halit Ergenç‘i tiyatro müzikallerinde rol aldığında büyük bir hayranlıkla izlediğini itiraf etmişti.
Şarkıcı Yaşar ve eşi Merve Oğuz‘un tanışması bir kitap fuarında gerçekleşmiş. Yaşar eşiyle tanıştığı günü böyle anlatıyor: ”Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve kitap imzalattı o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.”6 yıl önce dünya evine giren Yaşar ile eşi Merve Hanım evlendiklerinden bir yıl sonra anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı. Mutlu çift 5 yaşına basan oğulları Kerem’i gözlerinden bile sakınıyor.
6 yıl sonra boşanan Metin Tekin ve Şevval Sam’ın oğulları Tarık Emir ise şimdilerde 22 yaşında.
 Ebru Şallı ise kendisinin hayranı olan Harun Tan ile evlenip Beren ve Pars adında iki evlat sahibi olduktan sonra eski eşiyle yollarını ayırdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et