Haydar Sırça Ortadan Kayboldu…! Nursel Doğan ve Deniz Kayıplarının Şüphelisiydi…!

Haydar Sırça Ortadan Kayboldu

Nursel Doğan ve Deniz kayıplarıyla ilgili şüphelenilen Haydar Sırça, Nursel Doğan’la olan ilişkisinden dolayı ailesinden Müge Anlı’nın programında özür diledi. Bugün yayınlanan programda Haydar Sırça’nın ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Haydar Sırça Bulundu mu ? Bu olayların öncesinde neler yaşanmıştı haberimizde…

Müge Anlı’nın Aradığı  ve Deniz Bulundu Mu ?  Ne Dedi ? 

İzmir Dikili ilçesinde Nursel Doğan ve Deniz isimli henüz cinsiyet değiştirme ameliyatı bulunmayan iki arkadaş ortadan kayboldu. Olay ile ilgili Müge Anlı’nın programına bağlanan Haydar Sırça ise kayıplarıyla bir alakası olmadığını söyledi. Nursel Doğan’ın Haydar Sırça’dan ayrılmak istediği bu nedenle Haydar Sırça sürekli kavga ettiği öğrenildi. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nursel Doğan ve Deniz takma isimli şahıs aranıyor. An itibariyle henüz bir gelişme yaşanmış değil.

 

Nursel Doğan ve Deniz Nerede ? Nursel Doğan’ın Doğum Gününde Ortadan Kayboldular…

Nursel Doğan’ın doğum günü olan 8 Ağustos’tan bu yana Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz’den haber alınamıyor. Nursel Doğan erkek arkadaşı Haydar Sırça ve arkadaşı Deniz ile doğum gününü kutlamaya gitmiş fakat sonrasında bir daha haber alınamamıştı. Nursel Doğan ve Deniz isimli iki arkadaş  8 Ağustos’tan beri aranıyor. 42 yaşında Nursel Doğan İzmir Diikili’de yaşıyordu. Arkadaşı olduğu Deniz ise 29 yaşında. İkisininde şu an için akıbeti bilinmiyor.

Haydar Sırça’ın Nursel Doğan ve Deniz’in Kaybolmasıyla Alakası Var Mı ?

42 yaşında ki Nursel Doğan, kendi doğum gününü kutlamak için gittiği yerden dönmedi. Aynı zamanda arkadaşı Deniz’den de haber alınamıyor. Nursel Doğan’ın sevgilisi Haydar Sırça ise ailenin şüphelendiği isimlerden. Nursel Doğan ayrılmak istediği Haydar Sırça ile sürekli olarak kavga ediyorlardı. Haydar Sırça olay gününde

Nursel Doğan ve Deniz’le birlikte olduğunu Nursel Doğan’a  plazma  ve kıyafetler aldığını sonrasında İzmir Dikili’de ki evlerine geçtiklerini Nursel ve Deniz’in sen git biz daha sonra geliriz deyip gittiklerini ve bir daha gelmediklerini söyledi. Ailesi, Nursel Doğan’ın bu kadar uzun süre haber vermemesinin mümkün olmadığını söyledi.

Olay ile ilgili polisin araştırmaları sürüyor. Telefonları kapanan ve bir daha haber alınamayan Nursel Doğan ve Deniz’den gelecek  bekleniyor. Deniz’in annesi Fatma ise kesinlikle telefonunu kapatmayacağını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et