Havrita Nedir? Ne İçin Kullanıyor? Havrita Şikayet…

Başıboş köpek uygulaması olarak bilinen ve köpek saldırılarının harita üzerinden gösterildiği Havrita adlı uygulama sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar kapatılması gerektiğini söylerken bazıları ise uygulamaya destek verdi. Peki Havrita Nedir? Havrita Ne İçin Kullanılır? Havrita Şikayet Nasıl Yapılır?

Havrita Nedir, Havrita Şikayet, Havrita Nasıl Kullanılır, Havrita
Havrita Nedir, Havrita Şikayet, Havrita Nasıl Kullanılır, Havrita

Havrita Nedir? Ne İçin Kullanılır? Şikayet Nasıl Yapılır?

Havrita, sokak köpeklerinin yerlerinin işaretlendiği bir uygulama. Ayrıca varsa saldırıların bildiriminin yapıldığı bir harita ve yer işaretleme uygulamasıdır. Havrita adlı web sitesine giren kullanıcılar nerede sokak köpeklerinin yaşadığını ve nerelerde köpek saldırısı gerçekleştiğini görebiliyor. Eğer saldırıya uğranıldıysa bu yeri harita üzerinden işaretleyebiliyor ve fotoğraf ekleyebiliyor. Fakat bu uygulama köpeklerin yerinin belirtilmesi ve zehirlenme olaylarına yol açması sebebiyle birçok insan tarafından eleştiriliyor.

Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Havrita adlı uygulama sosyal medyayı ikiye böldü. Sokaklarda yaşayan köpeklerin yerlerinin işaretlendiği varsa saldırıların bildirildiği uygulama çok sayıda şikayet alıyor. Hayvanseverler uygulamanın hedef gösterdiğini ve zehirlenme olaylarının arttığını söyleyerek uygulamanın kapatılmasını isterken, bazı insanlar ise uygulamanın yararlı olduğunu savunuyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et