Hatice Tusu’nun Katilinin Resmi Ortaya Çıktı!

50 Yaşındaki Hatice Tusu’yu öldüren kişinin hem ismi hemde resmi yayınlandı. Suat Aksoy isimli kişinin 3 aydır emekli hemşire Hatice Tusu ile ilişki yaşadığı ve Hatice Tusu ayrılmak isteyince Suat Aksoy tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Hatice Tusu'nun Katili, Suat Aksoy, Hatice Tusu Cinayeti
Hatice Tusu’nun Katili, Suat Aksoy, Hatice Tusu Cinayeti

Edinilen bilgiye göre, Didim’in Efeler Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına almıştı. Hatice Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü kişi olan 58 yaşındaki Suat Aksoy’u Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada kıskıvrak yakaladı.

Katil Suat Aksoy’un Fotoğrafı Yayınlandı

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Hatice Tusu’nun komşuları ve yakınları üzüntüye boğulurken, genç kadını kim katletti merak ediliyordu. Katil Suat Aksoy’un ise fotoğrafı yayınlandı. Hatice Tusu’nun çok sevilen birisi olduğu ise bölgede çok sayıda kişi tarafından ifade edildi.

Hatice Tusu'nun Katili, Suat Aksoy
Hatice Tusu’nun Katili, Suat Aksoy

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et