Hatice Tusu’nun Cansız Bedeni Bulundu!

50 yaşındaki emekli hemşire Hatice Tusu’nun kaybolmasının üzerinden 4 gün geçmişti. Hatice Tusu’nun cansız bedeni bulundu. 2 çocuk annesi kadından 4 gündür haber alınamıyordu….

Hatice Tusu
Hatice Tusu’nun Cesedi Bulundu, Katili İtiraf Etti, Hatice Tusu

Hatice Tusu’dan 4 gündür haber alınamıyordu. Aydın Didim’den kötü haber geldi. 50 yaşındaki kadının cansız bedeni olduğu söylenen kadın bedeni bataklık alanda bulundu. Aydın hedef gazetesinde yer alan habere göre Hatice Tusu’nun cesedi bataklıkta gömülü halde bulundu.

Yerel gazetelerde yer alan haberlere göre Hatice Tusu’nun katili İtiraf Etti!

Didim’in Efeler Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arama çalışması başlatan güvenlik güçleri, çok sayıda güvenlik kamerasını inceledi. Tusu’nun son görüldüğü erkek arkadaşını Denizli Sitesi yakınlarında bir mekanda yakalayan ekipler, yaptıkları sorguda adı öğrenilemeyen kişinin Hatice Tusu’yu öldürdüğünü öğrendi. Her şeyi tek tek anlatan şahıs, Hatice Tusu ile arabada tartıştığını, boğazını sıktığını ve burnundan kan gelmesi üzerine öldüğünü anladığını anlattı. Daha sonra Hatice Tusu’yu denize attığını söyleyen şahsın itirafı üzerine ekipler Hatice Tusu’yu arama çalışması başlattı. Hatice Tusu’nun cesedi bataklıkta gömülü halde bulundu. Hatice Tusu’ya ait olduğu iddia edilen ceset bataklıkta toprağa gömülü halde bulundu.

Hatice Tusu 4 Gündür Aranıyordu!

10 Ekim Cumartesi günü ortadan kaybolan emekli hemşire Hatice Tusu’nun yakınları polise başvururken, iki çocuk annesi kadının arabası bulundu. Hatice Tusu’nun oğlu bulunan aracın koltuk pozisyonu ve el freninin çekiliş şeklinden annesinin kaçırıldığına emin olduğunu söylemişti.

Hatice Tusu
Hatice Tussu

50 Yaşındaki emekli Hemşire Hatice Tusu’dan 4 gündür haber alınamıyordu. Geçtiğimiz cumartesi günü Aydın Didim’den Ankara’ya gidecek olan kadının, bavullarını hazırladığı ve uçak biletini aldığı fakat kaçırıldığı öğrenildi. Hatice Tusu 10 Ekim 2020’de yaşadığı evinden kaybolmuştu. Hatice Tusu’dan haber alamayan yakınları polise başvurdu. Polis, emekli hemşirenin arabasını evlerinin yakınında buldu. Emekli hemşirenin oğlu ile birlikte Aydın Didim’de yaşadığı ve çevresi tarafından çok sevildiği öğrenilmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et