Hatice Tusu Cinayetinde Korkunç Detay!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Hatice Tusu’nun öldürülmesine ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. En son olarak katilinin eski erkek arkadaşı emekli bankacı Suat Aksoy olduğu öğrenilmişti. Hatice Tusu’nun ölümü ile ilgili ise korkunç bir detay ortaya çıktı. Hatice Tusu’nun Türk Sanat Müziği Korosunda katili ile beraber fotoğraflarının olduğu ve katilinin arkasında yer aldığı ortaya çıktı.

Hatice Tusu, Suat Aksoy, Hatice Tusu Katili İle Aynı Karede
Hatice Tusu, Suat Aksoy, Hatice Tusu Katili İle Aynı Karede

Hatice Tusu isimli 50 yaşındaki Aydın’ın Didim ilçesinde kaçırıldı. 4 gündür bulunamayan Hatice Tusu’nun hayatından endişe eden yakınları polise başvurmuştu. 50 yaşındaki kadının oğulları annelerini ararken yerel gazetelerden Hatice Tusu’nun erkek arkadaşının yakalandığı ve Hatice Tusu’nun cesedinin bulunduğu öğrenilmişti. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına almıştı. Hatice Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü kişi olan 58 yaşındaki Suat Aksoy’u Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada kıskıvrak yakaladı.

Katili İle Aynı Karede!

Hatice Tusu’nun cinayeti ile ilgili ise korkunç bir detay ortaya çıktı. Hatice Tusu’nun Türk Sanat Müziği Korosunda katili ile beraber fotoğraflarının olduğu ve katilinin arkasında yer aldığı ortaya çıktı. Tüyleri diken diken eden korkunç detayın yer aldığı fotoğraf ise Hatice Tusu’nun katili ile tanışmadan 2 yıl önce çekilmiş…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et