Hatice Tusu Bulundu Mu? Hatice Tusu Nerede?

Hatice Tusu isimli 50 yaşındaki Aydın’ın Didim ilçesinde kaçırıldı. 4 gündür bulunamayan Hatice Tusu’nun hayatından endişe eden yakınları polise başvurdu. Bugünde Müge Anlı, genç kadının kaybını konu aldı. 50 yaşındaki kadının oğulları annelerini arıyorlarken, yerel gazetelerden Hatice Tusu’nun erkek arkadaşının yakalandığı ve Hatice Tusu’nun cesedinin bulunduğu öğrenildi.

Hatice Tusu
Hatice Tusu, Müge Anlı Kayıp

50 Yaşındaki emekli Hemşire Hatice Tusu’dan 4 gündür haber alınamıyordu. Geçtiğimiz cumartesi günü Aydın Didim’den Ankara’ya gidecek olan kadının, bavullarını hazırladığı ve uçak biletini aldığı fakat kaçırıldığı öğrenildi. Hatice Tusu 10 Ekim 2020’de yaşadığı evinden kaybolmuştu. Hatice Tusu’dan haber alamayan yakınları polise başvurdu. Polis, emekli hemşirenin arabasını evlerinin yakınında buldu. Emekli hemşirenin oğlu ile birlikte Aydın Didim’de yaşadığı ve çevresi tarafından çok sevildiği öğrenilmişti.

Hatice Tusu Bulundu Mu? Nerede? Başına Ne Geldi?

10 Ekim Cumartesi günü ortadan kaybolan emekli hemşire Hatice Tusu’nun yakınları polise başvururken, iki çocuk annesi kadının arabası bulundu. Hatice Tusu’nun oğlu bulunan aracın koltuk pozisyonu ve el freninin çekiliş şeklinden annesinin kaçırıldığına emin olduğunu söyledi.

Aydın Didim Kayıp Hemşire
Hatice Tusu Kaybı

Aracında cep telefonu ve kontak anahtarı bulunan Hatice Tusu’nun zorla alıkonulduğu ve zorla kaçırıldığı düşünülüyor. 50 Yaşındaki kadının oğulları, Taylan Öner ve Görkem Öner annelerinin hayatından endişe ediyor. Hatice Tusu’nun aracında inceleme yapılırken, hala kendisinden bir haber yok.

Annelerinin Hayatlarından Endişe Ediyorlar…

Hatice Tusu’nun kaybı ile ilgili annelerinin hayatından endişe duyan oğulları Taylan Öner ve Görkem Öner konuştu. Taylan Öner, annesinin site yönetimini üstlendiğini bazılarının bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Hatice Tusu Oğulları
Hatice Tusu Oğulları

Ayrıca Hatice Tusu’dan hoşlanan bir kişinin olduğu ve daha önce bu kişinin izinsiz olarak evlerine girdiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. Şüphelendikleri kişileri polise bildiren Hatice Tusu’nun oğulları annelerinin bir an önce bulunmasını istiyor. 50 yaşındaki emekli hemşire her yerde aranıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et