Hatice Özkaçak Neden Öldürüldü? Hatice Özkaçak Cinayeti

Hatice Özkaçak’ın Katili Kim? Hatice Özkaçak Neden Öldürüldü?

61 Yaşında ki 6 çocuk annesi Hatice Özkaçak, 11 yıl önce 21 Nisan 2009’da Kars’ta öldürüldü. Yaşlı kadının otopsi raporundan boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Fakat yaşlı kadının tansiyonunun yükselip düştüğü ve bu şekilde hayatını kaybettiği söylendi. Aradan geçen yıllar boyunca faili meçhul kalan cinayeti aydınlatmak için Hatice Özkaçak’ın kızı Ayşegül Özkaçak Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istedi.

Hatice Özkaçak, Hatice Özkaçak Cinayeti, Müge Anlı
Hatice Özkaçak, Hatice Özkaçak Cinayeti, Müge Anlı

Hatice Özkaçak’ın Kars’ta bulunan evinde öldürüldükten sonra gelen adli tıp raporu ölümün boğularak gerçekleştiğini ortaya çıkardı. 6 çocuk annesi kadının ölümünden sonra şüpheliler arasında çocuklarını da yer alıyor. Anne Hatice Özkaçak ile altın tartışmalarının yaşandığı ve Hatice Özkaçak’ın kuzeni Taner Özkoçak’ın Ayşegül Özkaçak’a katillerin abisi Kenan Özkaçak ve yengesi Nurgül Özkaçak olduğunu söylediği iddia edildi. Olay ile ilgili Müge Anlı’nın programında araştırmalar sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et