Hatice Kurt Sosyal Medya Hesabı Açtı Diye Eski Eşi Tarafından Katledildi!

Bir Kadın Cinayeti Daha… Hatice Kurt Sosyal Medya Hesabı Açtı Diye Katledildi!

Rize’de Hatice Kurt isimli 46 yaşında ki kadın sosyal medya hesabı açtı diye eski eşi Ali Rıza Havuz tarafından sokak ortasından başından vurularak katledildi.

Hatice Kurt, Ali Rıza H., Rize, Kadın Cinayeti
Hatice Kurt, Ali Rıza H., Rize, Kadın Cinayeti

Rize’de, 46 yaşında ki Hatice Kurt, boşandığı Ali Rıza Havuz tarafından sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Ağır yaralanan Hatice Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırgan eski eş, olay yerinden geçen polis ekiplerince yakalandı.

Sosyal Medya Hesabı Açtığı İçin Öldürmüş! Kendisinin 3 Farklı Sosyal Medya Hesabı Varmış!

Rize’de, boşandığı eşi Hatice Kurt’u caddede yürürken, başından tabancayla vurarak, ağır yaralayan Ali Rıza Havuz’un, polise verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı. Ali Rıza Havuz’un, geçimsizlik nedeniyle ayrıldığını söylediği eski eşinin sosyal medya hesabı açmasına ve fotoğraflarını paylaşmasına çok kızdığını söylediği öğrenildi. Bu nedenle eski eşini takip ettiğini ve tabancayla vurduğunu söyleyen Ali Rıza Havuz’un kendisinin ise 3 farklı sosyal medya hesabı olduğu öğrenildi. Hatice Kurt’un 23 Mart günü, ‘Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin’ paylaşımı yaptığı görüldü.

Maske ve Eldiven Takmış!

Rize Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan Ali Rıza Havuz, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Havuz ile beraberindeki 2 polis memurunun koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et