Hasan Kiraz’ın Babası ve Yengesi Gözaltına Alındı!

4 yıl önce ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hasan Kiraz kaybı ile ilgili şok bir gelişme daha yaşandı. Hasan Kiraz’ın sigorta dolandırıcılığına kurban gitmiş olabileceği değerlendirilirken, Kiraz’ın babası ve ağabeyi Hüseyin Kiraz’ın eşi canlı yayında gözaltına alındı.

Hasan Kiraz'ın Babası ve Yengesi Gözaltına Alındı
Hasan Kiraz’ın Babası ve Yengesi Gözaltına Alındı

3 yıl önce Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Kiraz 3 yıldır bulunamıyor. Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçiren Hasan Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti ile ilgili aağabeyinin çelişkili ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı öğrenilmişti.

Müge Anlı’da Canlı Yayında Gözaltı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hasan Kiraz’ın kaybı ile ilgili daha önce 13 kişi gözaltına alınmıştı. Bugün canlı yayında Hasan Kiraz’ın babası ve yengesi de gözaltına alındı. Bu isimlerin bankadan kayıp genç adına para çektiği düşünülüyor…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et