Hasan Kiraz’ı Ailesi Öldürdü!

Hasan Kiraz, üç yıl önce babası ile birlikte çalıştığı bahçeden, eve gidiyorum diyerek ayrıldı. Trafik kazası sonucu engelli olan Hasan Kiraz’dan bir daha haber alınamadı. Cinayete kurban gittiği düşünülen Hasan Kiraz ile ilgili Bugün yapılan yayında ise sigortacı Niyazi Bey, Hasan Kiraz’ı ailesinin para için öldürdüğünü söyledi.

Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kira Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü
Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kira Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü?

3 yıl önce Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Kiraz 3 yıldır bulunamıyor… Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçiren Hasan Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti ile ilgili aağabeyinin çelişkili ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı öğrenilmişti.

Ağabeyi Hüseyin Kiraz, kendilerine sigorta parasının yatırılmasında yardımcı olan Niyazi Demiröz’e 20 bin TL verdiğini anlatmıştı. Bugün telefonla Müge Anlı’nın programına katılan sigortacı Niyazi Demiröz Hasan Kiraz’ı ailesinin öldürdüğünü söyledi. Taraflar birbirlerini suçladılar.

Hasan Kiraz Olayı- En son gelişme

191 Bin Lira Dolandırıldı!

Müge Anlı’da Ağabey Hüseyin Kiraz, kendisini tehdit eden Niyazi isimli bir şahsa, bu tazminat parasının içinden 20 bin lira verdiğini söyledi. Daha sonra kendini tehdit ettiğini iddia ettiği Niyazi isimli bu şahısla iş yapmak üzere yine 20 bin lira daha kullandığını da söyledi. Hasan Kiraz’a ait olan 231 bin liradan kalan 191 bin liranın ise yine bu Niyazi isimli şahıs tarafından dolandırıldığını söyledi.

“Hasan Kiraz’ı Ailesi Öldürdü”

İddiaların odağındaki sigortacı Niyazi isimli kişi bugün canlı yayına bağlandı. Aileyle kendisini tanıştıran Süheyla adlı kişinin kendisine ‘Hasan kayıp değil. Ailesi öldürdü. Çocuk sıkıntılı bir çocuktu. Para hesaba yattığında aileye vermeyeceği için aile öldürdü’ dediğini iddia etti. Niyazi Bey ayrıca Süheyla Hanım’ın kendisini aradığını ‘Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni’ dediğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Süheyla Hanım da canlı yayına bağlandı.

Niyazi Bey Beni Tehdit Etti!

Süheyla Hanım ise Niyazi Bey’in kendisini ölümle tehdit ettiğini, para almak için herkesin usülsüz işler yaptığını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et