Hasan Kiraz Olayında Son Dakika Gelişmesi!

Hasan Kiraz Kaybında 1 Kişi Gözaltına Alındı!

4 yıl önce ortadan kaybolan ve arkasında sigorta parası dışında bir iz bırakmayan 23 yaşındaki Hasan Kiraz’ın kaybı ile ilgili son dakika gelişmesini Müge Anlı duyurdu. Müge Anlı’nın açıklaması haberimizde…

Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kira Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü
Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kira Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü?

3 yıl önce Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Kiraz 3 yıldır bulunamıyor. Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçiren Hasan Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti ile ilgili aağabeyinin çelişkili ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı öğrenilmişti. Müge Anlı bugün 4 yıldır süren soruşturmanın sonucunda şüpheli kayıp vakası ile ilgili açıklama yaptı. Müge Anlı, yaşanan bu gelişmeyi; “Hasan Kiraz kaybıyla ilgili olarak emniyet ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu bir kişi gözaltına alındı” dedi.

Hasan Kiraz Olayı Nedir?

3 yıl önce Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Kiraz 3 yıldır bulunamıyor… Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçiren Hasan Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti ile ilgili aağabeyinin çelişkili ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı öğrenilmişti.

Hasan Kiraz Olayı, Niyazi Demiröz
Hasan Kiraz Olayı, Niyazi Demiröz

Müge Anlı’da Ağabey Hüseyin Kiraz, kendisini tehdit eden Niyazi isimli bir şahsa, bu tazminat parasının içinden 20 bin lira verdiğini söyledi. Daha sonra kendini tehdit ettiğini iddia ettiği Niyazi isimli bu şahısla iş yapmak üzere yine 20 bin lira daha kullandığını da söyledi. Hasan Kiraz’a ait olan 231 bin liradan kalan 191 bin liranın ise yine bu Niyazi isimli şahıs tarafından dolandırıldığını söyledi.

“Hasan Kiraz’ı Ailesi Öldürdü”

İddiaların odağındaki sigortacı Niyazi isimli kişi bugün canlı yayına bağlandı. Aileyle kendisini tanıştıran Süheyla adlı kişinin kendisine ‘Hasan kayıp değil. Ailesi öldürdü. Çocuk sıkıntılı bir çocuktu. Para hesaba yattığında aileye vermeyeceği için aile öldürdü’ dediğini iddia etti. Niyazi Bey ayrıca Süheyla Hanım’ın kendisini aradığını ‘Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni’ dediğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Süheyla Hanım da canlı yayına bağlandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et