Hasan Kiraz Olayında 13 Kişi Gözaltına Alındı!

Canlı Yayına Polis Baskını!

Yaklaşık 4 yıl sonra kayıp genç Hasan Kiraz olayında dün gözaltılar başlamıştı. Bugün konu ile ilgili Müge Anlı, sigorta dolandırıcılığı kapsamında 13 kişi gözaltına alındığını açıkladı. kayıp olayı ile ilgili çok konuşulan Niyazi Demiröz’ün gözaltına alınanlardan olduğunu açıkladı. Hasan Kiraz’ın ağabeyi Hüseyin Kiraz ise canlı yayında gözaltına alındı.

Hasan Kiraz, Niyazi Demiröz, Kayıp, Çete
Hasan Kiraz, Niyazi Demiröz, Kayıp, Çete

3 yıl önce Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Kiraz 3 yıldır bulunamıyor. Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçirmişti. Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti ile ilgili ağabeyinin çelişkili ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Kiraz’a trafik kazası geçirdiği için sigortadan 231 bin lira para yatırıldığı öğrenilmişti. Müge Anlı bugün 4 yıldır süren soruşturmanın sonucunda şüpheli kayıp vakası ile ilgili açıklama yaptı. Ancak Hasan Kiraz’ın abisinin ifadeleri farklı iddiaları beraberinde getirdi. Bugün Müge Anlı’da Hasan Kiraz’ın ağabeyi de gözaltına alındı.

Niyazi Demiröz Baş şüpheliydi!

Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı ancak bu paranın kullanıldığı ortaya çıktı. Hüseyin Kiraz, kendilerine sigorta parasının yatırılmasında yardımcı olan Niyazi Demiröz’e 20 bin TL verdiğini anlattı. Kardeşinin hesabından yasa dışı para çekerek kullanan Hüseyin Kiraz, daha sonra hesaba giriş yapamadığını söyledi. Abinin açıklaması ardından Niyazi Demiröz ile ilgili birçok iddia daha gündeme geldi.

Hasan Kiraz Kaybının Arkasından Çete Çıktı!

Niyazi Demiröz’ün de yer aldığı 13 kişilik suç şebekesi gözaltına alındı. Telefon görüşmelerinde Demiröz’ün Hasan Kiraz’ın kaybından da bahsettiği öğrenildi. Kardeşinin kaybını bildirmeden 20 bin lirayı çeken ağabey Hüseyin Kiraz Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı. Hasan Kiraz’ın kaybının arkasında bu şebekenin olabileceği iddiaları üzerinde duruluyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et