Hasan Kiraz Kaybında Niyazi Demiröz Tutuklandı!

Muğla Dalaman’da ortadan kaybolan Hasan Kiraz olayı ile ilgili Sigorta Aracısı Niyazi Demiröz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Hasan Kiraz’ın ağabeyi Hüseyin Kiraz adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Niyazi Demiröz, Hasan Kiraz, Hüseyin Kiraz, Müge Anlı
Niyazi Demiröz, Hasan Kiraz, Hüseyin Kiraz, Müge Anlı

Muğla Dalaman’da kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz ile ilgili aile Müge Anlı’ya başvurmuştu. Hasan Kiraz yaklaşık 4 yıldır bulunamıyordu. Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülürken, geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç geçiren Hasan Kiraz’a sigortadan 231 bin yatırıldığı öğrenilmişti. Hasan Kiraz’ın kaybı ile ilgili operasyonlar düzenlenirken toplamda 15 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan ağabey Hüseyin Kiraz serbest bırakılırken, Niyazi Demiröz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hüseyin Kiraz, Niyazi Demiröz’ün kendisine yöneltilen tüm suçları kabul ettiğini, dolandırılan sigorta parasını kendilerine geri ödeyeceğini söyledi.

Niyazi Demiröz Tutuklandı! Sigorta Dolandırıcılığı Çetesi Çökertildi!

Niyazi Demiröz’ün de yer aldığı 13 kişilik suç şebekesi gözaltına alınmıştı. Telefon görüşmelerinde Demiröz’ün Hasan Kiraz’ın kaybından bahsettiği öğrenildi. Kardeşinin kaybını bildirmeden 20 bin lirayı çeken ağabey Hüseyin Kiraz^da canlı yayında gözaltına alınmıştı. Hasan Kiraz’ın kaybının arkasında bu şebekenin olabileceği iddiaları üzerinde durulurken Hasan Kiraz’ın akrabaları serbest bırakıldı. Niyazi Demiröz’de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Niyazi Demiröz Kim?

Hasan Kiraz’a trafik kazası dolayısıyla sigortadan 231 bin yatırıldığı ancak bu paranın kullanıldığı ortaya çıktı. Hüseyin Kiraz, kendilerine sigorta parasının yatırılmasında yardımcı olan Niyazi Demiröz’e 20 bin TL verdiğini anlattı. Kardeşinin hesabından yasa dışı para çekerek kullanan Hüseyin Kiraz, daha sonra hesaba giriş yapamadığını söyledi. Ağabeyin açıklaması ardından Niyazi Demiröz ile ilgili birçok iddia daha gündeme gelmişti.

Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kira Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü
Hasan Kiraz Müge Anlı, Hasan Kiraz Olayı, Hasan Kiraz Öldürüldü mü?

Hasan Kiraz Olayında Niyazi Demiröz Ne Söylemişti?

İddiaların odağındaki sigortacı Niyazi Demiröz, aileyle kendisini tanıştıran Süheyla adlı kişinin kendisine “Hasan kayıp değil. Ailesi öldürdü. Çocuk sıkıntılı bir çocuktu. Para hesaba yattığında aileye vermeyeceği için aile öldürdü” dediğini söylemişti. Niyazi Demiröz, ayrıca Süheyla Hanım’ın kendisini aradığını “Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni” dediğini söylemişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et