Hasan Kalkan Nerede? Öldürüldü Mü ? Trabzon Muge Anli İle Tatlı Sert Arıyor…!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 28 Eylül programında Hasan Kalkan her yerde aranıyor. 2017 tarihinde Hasan Kalkan Trabzon’da kaybolmuştu. Peki Hasan kalkan nerede yaşıyor mu öldü mü kim öldürdü gibi sorular sık sık akıllara geliyor. Tüm Trabzon halkının aradığı bulamadığı Hasan Kalkan’ı Müge Anlı bulabilecek mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 28 Eylül prograında Hasan Kalkan her yerde aranıyor. 2017 tarihinde Hasan Kalkan Trabzon’da kaybolmuştu. Peki Hasan kalkan nerede yaşıyor mu öldü mü kim öldürdü gibi sorular sık sık akıllara geliyor. Tüm Trabzon halkının aradığı bulamadığı Hasan Kalkan’ı Müge Anlı bulabilecek mi? Hasan Kalkan’ın kaybolmadan önce torun Esma’dan ve sevgilisinden şüpheleniyor. Hayriye Sağlam, Esma’nın bir sevgilisi olduğunu ve beraber bir yere götürdüklerini iddia etti. Ustasına da fotoğraf gönderen Esma, katil olabilir mi Esma mı öldürdü merak ediliyor. Ancak hesaplarında da para olan Hasan Kalkan’ın parası alınmadı.

Hasan Kalkan kimdir? Nerede öldürüldü mü?

Hasan Dede 90 yaşında kayboldu. 2017 tarihinde Trabzon Çarşıbaşı Fener Mahallesinde yaşarken Yoroz’da kaybolduğu biliniyor. 1 yılı aşkın süredir aranan Hasan dedi Esma Yılmaz mı kaybetti. Esma Yılmaz Katil mi? Katil Zanlısı mı? Trabzon’da kaybolan 95 yaşındaki Hasan Kalkan’ın çocukları ve torunları birbirlerini suçluyor. Torun Esma Yılmaz bu cinayetin neresinde bilinmez Müge Anlı cinayeti çözecek gibi duruyor…!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et