Hasan Can Kaya’nın Sevgilisi Kim? Sultan San Kimdir?

Hasan Can Kaya’nın Sevgilisi Kim?

Hasan Can Kaya’nın Youtube vasıtasıyla büyük bir kitle kazanması ve sonrasında kazandığı şöhret onu en merak edilen komedyenler arasına soktu. Ünlü komedyen ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise sevgilisi… Konuşanlar isimli komedi programınında başarılı olmasında büyük bir katkısı olan Hasan Can Kaya’nın sevgilisi kim?, Hasan Can Kaya Sevgili gibi bir çok kelime aratılarak bilgi sahibi olunmaya çalışıldı. Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hepsi özel haberimizde…

Sulrtan San Kimdir, Hasan Can Kaya'nın Sevgilisi, Sultan San Kimdir, Kaç Yaşında Nereli
Sulrtan San Kimdir, Hasan Can Kaya’nın Sevgilisi, Sultan San Kimdir, Kaç Yaşında Nereli

Sultan San Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Sultan San, “Konuşanlar” isimli komedi programının yönetmenidir. Daha önce bir çok komedi programında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik üstlenmiş olan Sultan San’ın konuşanlar isimli “Talk Show” programının kazandığı başarıda etkisi de büyüktür. Sultan San, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Şu anda 38 yaşında olan başarılı yönetmen Beşiktaş Kültür Merkezinde bir çok gösteri yönetmiştir.

Hasan Can Kaya, Sultan San, Hasan Can Kaya Sevgilisi
Hasan Can Kaya, Sultan San, Hasan Can Kaya Sevgilisi

Çiftin Birliktelikleri

Hasan Can Kaya özel hayatı ile de merak ediliyor fakat Hasan Can Kaya’nın uzun süre öğrenilemeyen sevgilisinin Sultan San olduğu Sultan’ın paylaşımı ile ortaya çıktı. İlk kez Instagram üzerinden paylaşım yapan Sultan San, ilişkilerini Türkiye’ye duyurdu. Şimdiye kadar Sultan San’la ilişkini çok belli etmese de Konuşanlar isimli programında sevgilisi olduğundan bahseden Hasan Can Kaya, sevgilisine programda arada sırada göndermeler yapıyordu.

Daha sonra yukarıda anlattığımız gibi “Konuşanlar” adlı YouTube kanalı aldı başını gitti. Hasan Can Kaya, şu anda zirvedeki komedyenleri gelecekte tahtlarından edecek gibi duruyor. Ayrıca ikilinin ilişkileri halen sürmektedir.

Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim
Hasan Can Kaya Sevgilisi Kim

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et