Hasan Can Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Hayatı ve Biyografisi “Stand-Up”

Hasan Can Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 yılında İstanbul Güngören’de doğmuştur. Hasan Can Kaya, senarist, komedyen ve stand-up sanatçısıdır. Ayrıca BKM’de düzenlenen gösterilerle tanınan ve bilinen TV komedi programlarında senaristlik yapan komedyen, şimdi “Konuşanlar” isimli YouTube kanalı ile daha geniş bir kitleye hitap etmeye başlamıştır.

Hasan Can Kaya
Hasan Can Kaya, Hasan Can Kaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Konuşanlar, Konuşanlar YouTube

Peki Hasan Can Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hasan Can Kaya Instagram Hesabı Ne? tüm bu soruları sizler için araştırdık. İşte Hasan Can Kaya’nın Biyografisi ve Yaşamı…

Hasan Can Kaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hasan Can Kaya’nın Hayatı ve Eğitimi

Hasan Can Kaya, komedyen, sahne sanatçısı ve senaristtir. 16 Aralık 1989’da İstanbul Güngören‘de doğan ve burada büyüyen Hasan Can Kaya şu anda 33 yaşındadır ve 175 cm boyundadır. Hasan Can Kaya, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur. Küçük yaşlarda sokak aralarında top oynayarak büyüyen Hasan Can Kaya, lise yıllarında ilk kez tiyatroya gitmiştir. Daha sonra o yıllarda tiyatrocu olmaya karar vermiştir. Film setlerinde çalışarak bir kaç yıl geçiren Hasan Can Kaya daha sonraları senaristliğe başlamıştır. Piyasada senaristlik yapan ve çok sayıda engel ile karşılaşan Hasan Can Kaya, mesleğinden vazgeçmemiştir. Ayrıca tutkusunu da kaybetmemiştir.

BKM‘de ve Leman Kültür Beşiktaş’ta uzun yıllar gösterilere çıkan Hasan Can Kaya, herkes tarafından bilinen programlara senaryo yazarlığı yapmıştır. “1 Kadın 1 Erkek” adlı programın senaryo yazarlığını üstlenmiştir. Ek olarak senaryo ekibinde ki arkadaşlarının cesaretlendirmesi ile stand-up yapmaya başlamıştır.

Hasan Can Kaya Konuşanlar Talk Show Programı

İnsanları gerçekten eğlendirmeyi ve güldürmeyi bilen Hasan Can Kaya, seyircilerden aldığı olumlu geri dönüşler ile senaryo yazarlığını bırakmıştır. Daha sonra komedyenliğe odaklanmıştır. Ocak 2020’de ekranlardaki İlk kişisel projesi olan “Konuşanlar Talk Show”un çekimlerine başlamış ve 12 Mayıs 2020’de YouTube’da ilk bölümünü yayınlamıştır. Kısa sürede YouTube’da beğenilen programlardan biri olmuştur. “Konuşanlar” isimli program YouTube üzerinden 3 Aylık bir sürede 10 Milyon izlenme alarak kendini kanıtlamıştır.

Hasan Can Kaya Instagram
Hasan Can Kaya Instagram

Konuşanlar Talk Show programı gönüllü bir ekip ile oldukça düşük maliyete gerçekleştiriliyordu. Ekip arkadaşlarını ve seyircilerini de unutmayan Hasan Can Kaya, onları çok sevdiğini söylemiştir. Ek olarak her zaman beraber olacaklarını söylemiştir.

Hasan Can Kaya, şu anda kendi adına YouTube’da konuşanlar isimli kanalında tek kişilik stand-up gösterileri düzenliyor. Gösterilerini YouTube üzerinden “konuşanlar” isimli YouTube kanalında yayınlayan Hasan Can Kaya‘ın son zamanlarda popülaritesini arttırmıştır.

Hasan Can Kaya

Şu anda Konuşanlar isimli program exxen adlı platforma geçmiştir. Ayrıca ek bir bilgi olarak Hasan Can Kaya’nın gösterilerinde 18 yaş sınırı bulunmaktadır.

Konuşanlar Hasan Can Kaya, Konuşanlar yeni bölüm
Konuşanlar Hasan Can Kaya, Konuşanlar yeni bölüm

Stand-up gösterilerinde seyirciyide dahil ederek mizah yapan Hasan Can Kaya’nın Youtube’de 500 Bin abonesi bulunmaktadır.(Bu sayıyı sürekli güncelliyoruz ve 2 ayda 300 bin kişi arttı). Şimdi ise izleyici kitlesi oldukça hızlı genişleyen ve biletleri yok satan komedyen, geleceğin Cem Yılmaz’ı olarak görülmektedir. Ve Exxen adlı platforma geçiş yapmıştır.

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz’la Buluştu!

Geleceğin Cem Yılmaz‘ı diye bahsedilen Hasan Can Kaya, ünlü komedyen ile buluştu. İlk kez Instagram hesabı üzerinden Cem Yılmaz ile birlikte fotoğraf paylaşan Hasan Can Kaya, fotoğrafın altına buluştuk:) @Cmylmz yazdı.

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz
Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz

Hasan Can Kaya’nın gösteri biletleri için Biletix linki için tıklayın.

Instagram hesabı için tıklayın.

Ayrıca Hasan Can Kaya YouTube Kanalı İçin Tıklayınız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et