Hande Kazanova’dan 8 Mart Kadınlar Haftası Burç Yorumları

Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumları: 8 Mart haftası

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Aşk, iş, sağlık ve para alanlarında gökyüzünün verdiği ipuçlarına göre astrolog Hande Kazanova 8 Mart haftası burçları yorumladı.

Koç Burcu:

Haftanıza kariyer ve işle ilgili konularınızı organize ederek, çok çalışarak, amaç ve hedefleriniz doğrultusunda ilerleyerek başlayacaksınız. Bu dönem gördüğünüz, duyduğunuz, karşılaştığınız her şeye karşı oldukça yumuşak ve duygusal davranmaya meyilli olacaksınız. Affediciliğiniz artabilir, sezgileriniz güçlü çalışabilir. Cumartesi günü oluşan yeniay diğer burçların aksine sizin harekete geçmemeniz gerektiğine işaret ediyor. Bu süreçte beklenmedik ve kadersel bir takım oluşumlara açık olmalısınız. Kötü bir alışkanlığınız varsa şimdi o kötü alışkanlıklarınızı bu yeniayla beraber alacağınız kararlarla bırakabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Haftanıza uzaklardan alacağınız önemli haberlerle başlıyorsunuz. Bu hafta işlerinizde başarı kazanmak istiyorsanız disiplinli ve sorumlu davranmaya çalışın. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde onlara karşı oldukça anlayışlı ve fedakâr olabilirsiniz. Cumartesi oluşan yeniayla beraber birden fazla işle uğraşmak, organizasyonlara yönelik çalışmaların ön plana geçmesi anlamında yeni başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çevreniz size yeni kapılar aralayabilir. Bu dönem arkadaşlarınızı arayın, iş aradığınızı veya neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin, onlardan güzel geri dönüşler alabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Haftanıza ödenmesi gereken faturalarınız, parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta harcamalarınız konusunda disiplini elden bırakmayın. Kariyer ve iş alanlarınızda sezgileriniz yüksek çalışabilir. Bu dönem işlerinizde oldukça yardımsever, anlayışlı ve fedakâr davranıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda ailenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi de kapsayabilir. Cumartesi günü oluşan yeniayla birlikte iş ve kariyer alanlarınızdaki her tür yenilik ve başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. Yeni işler, yeni planlar, yeni hedefler ve amaçlar konusunda adımlar atılabilir.

Yengeç Burcu:

Haftanıza ilişkilerinize veya ortak yapılacak işlerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta her tür ilişkinizi, duygusal hayatınızı iyi organize etmelisiniz. Sınavlarınız, çalışmalarınız varsa, eğitim hayatınızda sezgilerinizi iyi kullanın. Hayal gücünüz yüksek çalışabilir. Yine bu hafta herhangi bir işe imza atacaksınız şartların netliğinden emin olmalısınız yoksa kendinizden taviz vermiş olursunuz. Cumartesi günü eğitim, seminerler, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu alanlarda harekete geçmek için bu yeniay ve sonrasından yararlanın.

Aslan Burcu:

Haftanıza gündelik işleriniz ve onların planlarıyla başlıyorsunuz. Hafta ortası özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Bu hafta parasal işlerde gözünüzü dört açın. İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsanız dikkatli olun. Parasal konularda fedakârlıklarınız yüksek olabilir. Yine sezgileriniz güçlü çalışacak, bu hafta rüyalarınız size yol gösterebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak için uygun bir haftadasınız. Cumartesi günü oluşan yeniay, ortaklaşa para alanlarınızı harekete geçirebilir. Sevdiğiniz insanla beraber verilecek kararları, parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Bir borcun altına girmek, kredi almak istiyorsanız yapabilirsiniz.

Başak Burcu:

Haftanıza eğlenceli ve keyfi dolu etkilerle giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde sevdiğinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Romantizm, anlayış, fedakârlık öne çıkabilir. Birinden hoşlanıyorsanız onu gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Yine bu tarihlerde sözleşme ve anlaşma yapacaksanız şartların netliğinden emin olmalısınız. Cumartesi günü oluşan yeniay ve sonrası evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlarınız devreye girebilir. Bu alandaki adımlar için destekleneceksiniz. Söz, nişan, evlilik adımları, taşınma, yer değiştirme gibi konular hayatınızın merkezindeyse bu yeniayda adım atabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Haftanıza ailenizdeki insanların işlerini organize ederek başlıyorsunuz. Bu hafta başkalarına faydalı olma ihtiyacınız ve yaratıcılığınız yüksek olurken, fedakâr tavırlarınızla çevrenize yardımlarınız öne çıkıyor. Yine sağlığınızla ilgili alanda kontrolleriniz varsa yanlış teşhislere karşı dikkatli olun. Bu dönem yeme-içmeye olan ilginiz artabilir. Cumartesi günü oluşan yeniay sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz devreye giriyor. Yine sağlığınızla ilgili önemli kararları bu tarih sonrası devreye sokabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Bu hafta iletişime dayalı işleriniz varsa bu alanlarda daha disiplinli ve organize hareket edebilirsiniz. Aşkı doyasıya yaşamak, birilerine aşık olmak isteyebilirsiniz. Aşkta fedakârlıklarınız artabilir. Sezgileriniz güçlü çalışacak ama karşı tarafa sevginizi verirken limitsiz olabilirsiniz. Cumartesi günü devreye giren yeniayla birlikte, aşk hayatınıza veya çocuğunuzla ilgili konuların devreye girdiğini görebilirsiniz. Eğlence ve aşk hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar şimdi rahatlıkla uygulanabilir. Sanatsal veya kreatif işlerinizi hareketlendirin. Hobileriniz varsa bu alanlara vaktinizi harcayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Haftanıza parasal işlerinizin üzerine düşerek, maddi alanda tutumlu ve sorumlu davranarak başlıyorsunuz. Hafta ortası itibarıyla yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi sevindirebilir. Bu hafta ailevi konularda oldukça anlayışlı, yaratıcı, fedakâr etkileriniz devrede olacak. Evinizde vakit geçirmekten, sevdiklerinize hizmet etmekten, tembellik yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Cumartesi günü oluşan yeniayda ev alım, satım, kiralama, taşınma gibi etkileriniz varsa harekete geçin. Yine ailevi kararlarda bu yeniay sonrası 15 gün boyunca daha kolay adımlar atacaksınız. Yer değiştirmek, yuvanızı kurmak önem kazanıyor.

Oğlak Burcu:

Haftanıza oldukça hareketli, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta kendinize ve hayatınıza sözünüzü geçireceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana karşı anlayışınız yüksek olabilir. Bu dönem tatlı sözlere çabuk kanabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa aşk size yakın çevrenizden gelecek. Cumartesi günü oluşan yeniayla birlikte hızlı akan iletişim trafiğinizle, kısa vadeli planlarınızı, daha önceden planlanmış işlerinizi devreye sokmak için bu yeniaydan yararlanmalısınız. Satış, reklam, tanıtım, eğitim işleriniz artabilir. Akrabalarınızın hayatında hareketlenmeler görülebilir.

Kova Burcu:

Haftanıza isteksiz ve yapmanız gereken işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta başı işlerinizi ve tüm hafta yapacaklarınızı iyi organize edin. İstemeseniz bile kendinizi zorlayın. Hafta ortası kendi keyfinize göre davranmak isteyeceksiniz. Maddi konularda yardımsever ve fedakâr yönleriniz öne çıkabilir. Para görüşmeleriniz varsa gerçeklikten uzaklaşmayın, kendinizden çok taviz vermeyin. Cumartesi günü oluşan yeniay, parasal konuları içeren kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi harekete geçirebilir. Bu yeniayda zamanı önemli görüşmeler içinde olabilir, yatırımlarınıza yön verebilirsiniz.

Balık Burcu:

Haftanıza arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarla başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri daha az aktif olacaksınız. Geri plandan yürüteceğiniz işler için bu günleri kullanabilirsiniz. Bu hafta kendinize düşkünlüğünüz artabilir. Önemli görüşmeler karşınıza gelecek ama kararsızlıklarınızı ve belirsiz düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın. Diğer taraftan güzelliğiniz ve çekiciliğiniz yüksek olabilir. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir yeniay oluşacak. Bu yeniayla birlikte önemli girişimlerinizi, hayati kararlarınızı başlatabilirsiniz. Birkaç gün sonra Merkür’de sizin burcunuza geçiyor. İşleriniz daha rahat akabilir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et