Hande Kazanova’dan 22-28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumları: 22 Şubat haftası

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Aşk, iş, sağlık ve para alanlarında gökyüzünün verdiği ipuçlarına göre astrolog Hande Kazanova 22-28  Şubat  burçları yorumladı.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu:

Haftanıza ailevi konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta itibarıyla parasal işlerinizde açılımlar oluşabilir. Güzel kazançlar karşınıza gelebilir. Siz de bu elde edeceğiniz gelir artışını güzel objelere, kıyafete, ev eşyasına, sanata, enerji ve spiritüel alanlara harcayabilirsiniz. Önünüzde 3 haftalık maddi yönden rahat olacağınız bir dönem olacak. Cumartesi günü iş ve hizmet alanlarınızda oluşan dolunayda algınızı gündelik işlerinize çevireceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda önemli olacak. Bazı işlerinizin karşılığını bu dolunay alabilirsiniz. Çevresel fırsatlar üzerinizde etkili olabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu:

Bu hafta itibarıyla sosyal çevreniz hareketleniyor. Organizasyonlar, aktiviteler ve davetler içinde yer almak isteyebilirsiniz, yapamadığınız noktalarda sosyal medyadan, telefondan sosyalleşmek öne çıkabilir. Katılacağınız online organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Yeni açılımlarınız olacak. Yine Cumartesi günü oluşan Dolunayda aşk hayatınız vurgu kazanıyor. Aşka, keyfe, çocuklara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Bu dönem hem sosyal alanlarınızı hem özel hayatınızı dengeye sokmalısınız. Varsa Çocuklarınızla ilgili konularda da bir takım hassaslıklar oluşabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu:

Bu hafta itibarıyla kariyerinizdeki ilişkilerin sağlamlaşacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 haftalık bu dönemde zam, terfi gibi konuları patronlarınızla konuşmak için de uygun olacak. Cumartesi günü oluşan dolunay ev ve aile yaşantınızı etkileyecek. Dolunay yüzünden iş hayatınızda ve ailevi konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Çok yoğun olacağınız bu dönem, ailenize gerektiği gibi vakit ayıramayabilirsiniz veya tam tersi, ev hayatınızda harcayacağınız vakit işinizi olumsuz etkileyebilir. Yine de aileniz için yapmanız gereken işlerinizi devreye sokarak bu dolunay rahatlayabilirsiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu:

Bu hafta az tanıdığınız insanlarla yapılacak işleriniz devrede olabilir. Size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı, kurs veya seminerler ön plana çıkabilir. Hukuki davalarınızda iyi ilişkiler sonucunda güzel neticeler elde edebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan dolunayda algınızı yakın çevrenize çevirebilirsiniz. Tam da ilgi alanınızı daha farklı konulara ve insanlara yöneltmişken, ortaya çıkacak bir sorun fikirsel olarak sizi zorlayabilir. Bu Dolunayda parasal gelirleriniz iyi olacak ama abartılı harcamalardan, müsriflikten uzak durun.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu:

Bu hafta ortaklaşa para alanlarınızda çözülmesi gereken işlerinizi rahat halledeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 3 haftalık dönemde banka işleri, kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Hafta sonu para evinizde dolunay oluşacak. Alacak verecek dengesini oturtmakta zorlandığınızı fark edebilir, parasal konularla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir yerden alacağınız varsa, başka koşulların oluştuğuna şahit olabilirsiniz, ani kararlar almayın. Ortak para konularınızda başlattığınız işlerin, verdiğiniz kararların sonuçlarını almaya çok yakınsınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu:

Bu hafta özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize vakit ayırmaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı halletmek ve romantizmi canlandırmak önemli olacak. Sevdiğinize düşkünlüğünüz artabilir. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunay özel yaşantınızda stres ortaya çıkarabilir. Hayatınıza dair vermeniz gereken kararlar öne çıkabilir. Ya da eşinizle, sevdiğiniz insanla alacağınız bazı kararların sizin hayatınızı zorladığını görebilirsiniz. Bu dolunay hızlı olayları karşınıza getirirken, iş alanlarınızda güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Sağlığınıza özen gösterin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu:

Bu haftayla beraber iş hayatınızdaki ilişkileriniz önem kazanıyor. Bir yandan da tatlıya ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz nedeniyle birkaç hafta boyunca kilo almaya meyilli olacaksınız. Cumartesi günü kadersel alanınızda oluşan dolunay, beklenmedik olay ve konuları hayatınıza taşıyabilir. İşinizle ilgili konularda stresinizi fazla hissedebilirsiniz. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda başlattığınız konuların karşılığını alacağınız bu dönem, ne yaşarsanız yaşayın, tepkileriniz yüksek ve ani olmasın, sağlığınıza yine bugünlerde dikkat etmelisiniz. 

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu:

Bu hafta itibarıyla aşkı fark edip daha etkili bir şekilde yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla harika bir dönem yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa aşkı yakalayabilir, özel hayatınızı hareketlendirebilirsiniz. Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızda şans sizden yana olacak. Cumartesi günü arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerçekleşen dolunay, bu alanlarda duygusal konuları karşınıza getirecek. Aile ortamlarınızda, parasal işlerinizde güzel sonuçlar elde edecek. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev meselesini gayet güzel bir şekilde ele alacaksınız.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu:

Bu hafta itibarıyla evinizi daha çok seveceğiniz ve orada vakit harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat, yer değiştirme gibi olgular gündeminizde olacak. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan dolunay, kariyer alanlarınızı çalıştıracak. Alacağınız haberlerle, gerek iş hayatınızda, gerekse özel hayatınızda kendinizi duygusal stres altında hissedebilirsiniz. Ailevi konulara vakit ayırmak, iş yoğunluğunuz nedeniyle sizi yorabilir. Kısacası bu dolunay davranışlarınızın sonuçlarını her konuda görmeye açık olacaksınız. 

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu:

Uzaklardan alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Bu hafta yakın çevre ilişkilerinizin güçleneceği bir dönem içine giriyorsunuz. Yine satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinden işiniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kısa vadeli öğrenme ve eğitim becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu uzak çevre alanlarınızda dolunay oluşacak. Tanımadığınız insanlarla veya uzak diyarda bulunan akrabalarınızın hayatlarında oluşacak olaylar, sizi ve yakın çevrenizi etkileyebilir. Fikirsel anlamda kendinizi huzursuz ve hassas hissedebilirsiniz. Parasal alanda şanslar ve fırsatlar altında olacaksınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu:

Bu hafta maddi konularda güzel gelişmelerin yaşanacağı ve kazançlarınızı arttıracağınız bir döneme giriş yapacaksınız. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir ve kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalar, objelere olan tutkunluğunuz artacak. Cumartesi günü ortaklaşa para evinizde oluşan dolunay, parasal konuları tetikleyebilir. Eşinizin veya sevgilinizin para durumunda oluşacak bir takım olaylar, sizi etkileyebilir ya da alacağınız bir paranın gelmemesi halinde strese girebilirsiniz. Yine de bu dolunayda özel ilişkilerinizde, eğitim alanlarınızda şans sizden yana olacak.

Balık Burcu:

Bu hafta Venüs sizin burcunuza geçiyor. Kendinizle olan bağlantınız güçleniyor. Sosyal olmaya başlayacak, kendiniz için alışveriş yapacak, görüntünüzü yenileyeceksiniz. Bu dönemde kendinize olan sevginiz artacak. Gözler sizin üzerinizde olacak. Cumartesi günü özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde bir dolunay yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatında ortaya çıkacak bir olay, sizin hayatınızı da etkileyebilir ya da tam tersi olabilir. Hayatınızda biri varsa onunla ilişkinize dair kararlar alabilirsiniz. Bu dolunay ev, aile ve yuvanızda keyfi üzerinizde hissedeceksiniz. Sevginizi, aşkınızı konuşmak için harika bir dönem.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et