Hande Baladın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Hande Baladın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Kilosu Kaç? Voleybol Kariyeri

Hande Baladın, milli voleybolcu ve sporcudur. 1 Eylül 1997 Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Ünlü voleybolcu Hande Baladın 1.88 boyunda ve 75 kilodur. Voleybol oynamaya Eczacıbaşı takımının alt yapısında başlamış olan Baladın, en başarılı sporcularımız arasında yer almaktadır.

Hande Baladın
Hande Baladın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç, Voleybol Kariyeri

Hande Baladın Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Kilosu Kaç?

Hande Baladın milli voleybolcu ve sporcudur. Hande Baladın 1 Eylül 1997 yılında Kütahya’da dünyaya gelmiş, çocukluğundan beri spora merak salmıştır. 1.88cm boya sahip Milli voleybolcu 77 kilodur. Ayrıca Merak edenler için Başak burcu olduğu bilinmektedir.

Hande Baladın Voleybol Kariyeri

Hande Baladın, 2015-2016 Sezonunda A Takımına yükselmeyi başarmıştır. Daha Sonra ünlü voleybolcu Hande Baladın 2018-2019 yılları arasında Galatasaray’a kiralanarak geçmiştir. Daha sonra burada kendini geliştirerek deneyim kazanan başarılı voleybolcu tekrar’dan Eczacıbaşı Vitra takımına geri dönmüştür. 2013 Yılından itibaren Milli Takım kadrosunda yer almaya başlamıştır. Hande Baladın 2013 Gençler Avrupa Şampiyonası Üçüncülüğü’nü Milli takımın almasında önemli bir yere sahip olmuştur. Sonrasında 2019 Tarihinden itibaren A Milli Takım Formasını giymeye başlayan Ünlü Veleybolcu Hande Baladın 2017 yılında ‘’en değerli oyuncu’’ ve ‘’En iyi smaçör’’ seçilmiştir. Eczacıbaşı Voleybol Takımının başarılı oyuncularından olan Hande Baladın, son yıllarda adından en çok söz edilen Milli sporculardan biridir. Son olarak Hande Baladın, en büyük hayalinin 12 yaşından beri olimpiyatlara katılmak olduğunu söylemiştir. Ayrıca Baladın, Milli takımda yer almak istediğini daha önceden bir röportajında beyan etmiştir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et