Hande Acar: Ailemin Durumu İyi Gözüm Asla Parada Değil

Hande Acar: Sanıyorlar ki gözüm parada!

Geçtiğimiz ay iş insanı Erdinç Acar ile tek celsede boşanan Hande Acar’ın, Amerika ve İstanbul’da 3 lüks daire, Bodrum’da villa, lüks tekne ve otomobil istediği iddia edilmişti. İşte tazminat gerçeği…

2010 yılında ikinci kez evlendiği Erdinç Acar’dan üç hafta önce boşanan Hande Acar’ın, yüklü bir tazminat aldığı konuşuluyordu. Sosyetede dolaşan dedikoduya göre liste şöyleydi:
“Amerika ve İstanbul’da 3 lüks daire, Bodrum’da villa, lüks tekne ve otomobil.”

Hande Acar: Bundan sonra savurganlık yok

İKİ DAİRE ALDI!
Posta gazetesinde yer alan habere göre; Hande Acar, boşanırken eşinin ortağı olduğu siteden iki daire aldı, başka bir şey istemedi. Çocukları Aslan (13), Masal (8) ve Mavi’nin (7) eğitim ve sağlık masrafını da Erdinç Acar karşılayacak.

“TEKNE BANA AİT”
Cemiyet hayatının tanınan simalarından Hande Acar, “Sanıyorlar ki gözüm parada, asla değil. Ailemin durumu zaten iyi. Tekne de bana ait” dedi.

Hande Acar’ın moral tatili

AYRILIĞA DAYANAMAMIŞLARDI!
2006 yılında Las Vegas’ta evlenen çift, 2010’da boşanmış, ancak aynı yıl içinde tekrar barışarak yeniden birlikte yaşamaya başlamıştı. Hande-Erdinç Acar, 2011’de ikinci kez nikah masasına oturarak ilişkilerini resmiyete dökmüştü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et