Handan Çakal Cinayeti, Handan Çakal’ın Başına Ne Geldi?

15 Yıl Önce Ortadan Kaybolan Handan Çakal’ın Başına Ne Geldi?

Handan Çakal bundan 15 yıl önce evinden dershaneye çıkmak için çıktı. Annesi Fatma Çakal, kızının eve dönememesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Fakat Handan Çakal’dan bir daha haber alınamadı. Aradan geçen 1 yıl 7 ay boyunca kızından haber alamayan ailesi hep bir ümitle kızlarının geri dönmesini beklerken, hırsızlık suçundan yakalanan Turan Gümüş isimli bir şahsın itirafı sonrası yıkıldılar. Turan Gümüş, Onur Doğan Yiğit’in genç kızı öldürdüğünü itiraf etti.

Handan Çakal, Cinayet, Bursa, Sakarya
Handan Çakal, Cinayet, Bursa, Sakarya

Turan G. isimli sahış Handan Çakal’ı Bursa’da adres sorma bahanesi ile arkadaşı Onur D. ile birlikte araçlarına bindirdiklerini arkadaşının genç kıza tecavüz ettikten sonra araç plakasını gördüğü için 19 yaşında ki Handan Çakal’ı boğarak öldürdüğünü söyledi. Turan Gümüş genç kızı rüyasında gördüğünü ve vicdan azabına dayanamadığı için cinayeti itiraf ettiğini söylerken, polis harakete geçerek Onur Doğan Yiğit’i yakaladı.

Handan Çakal Cinayeti İtiraf Edildi Fakat Serbest Kaldılar!

Genç kızın Sakarya Pamukova ilçesinde indirildiğini fakat ihbar etmesinden korkarak boğarak öldürüldüğü söylendi. Öldürülerek atıldığı bilgisi üzerine polis bir çok bölgede arama başlattı.

Onur Doğan Yiğit, Turan Gümüş , Handan Çakal, Cinayet
Onur Doğan Yiğit, Turan Gümüş , Handan Çakal, Cinayet

Aramalarda bir kadın gömleği bulunurken, çok sayıda kemik bulundu. Kemiklerin hayvan kemikleri olması üzerine mahkemede olayı reddeden Onur Doğan Yiğit. serbest kaldı. Aradan geçen yıllar boyunca Handan Çakal cinayetinde suçlular hala ceza almadı. “Ceset yoksa suçta yoktur” düşüncesiyle failler serbest bırakıldı. 10 Bin lira kefaletle şüpheliler serbest bırakıldı. Olay Serap Ezgü ile Gerçeğin Peşinde programı ve Show Haber’in tv haberi ile tekrar gündeme geldi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et