Halil Ergül Öldürüldü Mü?

Müge Anlı’da Halil Ergül Olayı Nedir? Halil Ergül’e Ne Oldu? Halil Ergül Öldürüldü Mü?

Erzincan’da yaşayan 61 yaşında ki Halil Ergül 25 Aralık 2019 tarihinden ortadan kayboldu. O günden itibaren kendisinden bir daha haber alınamayan Halil Ergül ile ilgili eşi Zeycan Ergül ve kızı Derya Ergül 9 gün sonra kayıp başvurusunda bulundu. Halil Ergül’ün kaybı sonrası kardeşleri Nusrettin Ergül ve Selvinaz Akbulut Müge Anlı’nın programına gelerek kardeşlerini aramaya başladılar. Müge Anlı’nın programından sonra Erzincan emniyeti araştırmaları sonucu eşi ve kızının şüpheli ifadeleri nedeniyle dosyayı cinayet dosyasına dönüştü.

Halil Ergül, Halil Ergül Öldürüldü Mü, Müge Anlı
Halil Ergül, Halil Ergül Öldürüldü Mü, Müge Anlı

Müge Anlı’da şok bir olay daha gündeme geldi. 61 Yaşında ki Halil Ergül şüpheli bir biçimde Erzincan’da ortadan kayboldu. Halil Ergül’ün Eşi Zeycan Ergül ve kızı Derya Ergül’ün yaşlı ve sağlık durumu iyi olmayan adam hakkında 9 gün boyunca kayıp başvurusu yapmadılar. Ayrıca eşi ve kızının Halil Ergül’ün yakınlarını aramaması ve programda verdikleri ifadeler tüm şüpheleri üzerilerinde topladı.

“Annesine Gitti”

Eşi ve kızının Halil Ergül’ün annesine gittiğini söylerken, genç kızın erkek arkadaşı da şüpheliler arasına girerek emniyet tarafından ifadesi alındı. Halil Ergül’ün kaybolduğu gün altına kaçırdığı, kızı elbiselerini yıkarken evden çıkıp ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Halil Ergül’ü soran eniştesine ise Derya Ergül’ün annesine gitti dediği öğrenildi.

Halil Ergül'ün Eşi Zeycan Ergül, Halil Ergül'ün Kızı Derya Ergül
Halil Ergül’ün Eşi Zeycan Ergül, Halil Ergül’ün Kızı Derya Ergül

Araştırma yapan Müge Anlı, 61 yaşında ki Halil Ergül’ün hiç bir sosyal hizmet kurumunda ve hastanede olmadığını açıkladı. 61 Yaşında ki adamın ilaçlarının da yanında olmadığı ayrıca sağlık durumunun kötü olması nedeniyle dışarıda da kalamayacağı ön görülen nedenlerden. Halil Ergül, 37 gündür kayıp ve Halil Ergül’ün hayatından endişe ediliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et