Halil Ergül Kaybında Yeni Gelişmeler…

Halil Ergül cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 25 Aralık 2019 tarihinde ortadan kaybolan ve eşi ile kızının 9 gün sonra kayıp başvurusunda bulunduğu 61 yaşında ki Halil Ergül’den 41 gündür haber alınamıyor. Eşi Zeycan Ergül ve Kızı Derya Ergül baş şüpheli olarak görülürken, Halil Ergül’ün arkadaşları konuştu.

Halil Ergül, Halil Ergül Öldürüldü Mü, Müge Anlı
Halil Ergül, Halil Ergül Öldürüldü Mü, Müge Anlı

Erzincan’da yaşayan 61 yaşında ki Halil Ergül 25 Aralık 2019 tarihinden ortadan kayboldu. O günden itibaren kendisinden bir daha haber alınamayan Halil Ergül ile ilgili eşi Zeycan Ergül ve kızı Derya Ergül 9 gün sonra kayıp başvurusunda bulundu. Halil Ergül’ün kaybı sonrası kardeşleri Nusrettin Ergül ve Selvinaz Akbulut Müge Anlı’nın programına gelerek kardeşlerini aramaya başladılar. Müge Anlı’nın programından sonra Erzincan emniyeti araştırmaları sonucu eşi ve kızının şüpheli ifadeleri nedeniyle dosyayı cinayet dosyasına dönüştü. Jandarma ve polis bölgede arama ve kurtarma köpekleri ile Halil Ergül’e ait bir iz ararken, anne ve kızı bizi programdan gönderin dedi. Bunun üzerine Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen ve Prof. Dr. Arif Verimli gitmek istiyorsanız gidin kimse sizi zorla tutmuyor fakat bu tavırlar eşini ve babasını arayan insanlar için normal değil dedi. Burada yayına bile katılmasa yakınını bulmadan gitmeyeceğini söyleyen onlarca insan var dedi.

Halil Ergül’ün Arkadaşları Konuştu!

Halil Ergül’ün sürekli gittiği cami ve yakınında bulunan çay ocağında Halil Ergül’ü tanıyan arkadaşları konuştu. Halil Ergül’ün altına kaçırma gibi bir problemi olmadığını söylerken, kızı ise sıkılıp gitmiş olabilir dedi. Kızı Derya Ergül ayrıca Trabzon ve Sivas’ta olabileceğini iddia etti. Ayrıca kızı babam kendine bakar inşaatlarda bekçi olarak çalışabilir dedi. Öte yandan kayıp Halil Ergül, 41 gündür aranıyor ve telefonunu açmıyor. Ayrıca banka hesaplarında anormal hareketler olduğu ve kızının mobil bankacılığı kullandığı biliniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et