Hakim Anne ve Savcı Babanın Suç Makinesi Oğlu Görkem Sertaç Göçmen Tahliye Edildi!

Kız Arkadaşını Dövdü Tepki Gösterenlerin Üzerine Aracını Sürdü! Eve Gidip Pompalı Tüfekle Balkondan Ateş Açtı… Sonuç: Tahliye Oldu!

Görkem Sertaç Göçmen İstanbul Bakırköy’de 6 Eylül 2018’de kız arkadaşını darp etmiş ardından kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Görkem Sertaç Göçmen’in aynı gün yakınlarda olan evine gidip balkondan aşağıdakilere pompalı tüfekle ateş etmiş ve bir kişinin daha yaralanmasına neden olmuştu. Hakimlikten ayrılan anne Aynur Göçmen avucuna “Erkeğe Psikolojik Şiddete Hayır” yazarak fotoğraf paylaşmış ve oğlunun avukatlığını üstlenmişti. Görkem Sertaç Göçmen, 6 Ocak 2020’de tahliye oldu.

Görkem Sertaç Göçmen, Annesi
Görkem Sertaç Göçmen, Annesi

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşı A.A.’yı darp eden kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen, 6 Ocak tarihinde yargılandığı davada tahliye oldu. Fakat Görkem Sertaç Göçmen’in 30 Ocak 2017’de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi’nde bir hemşireye hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Yine Göçmen’in 10 Şubat 2017’de bir alışveriş merkezinde üniversite öğrencisini yaraladığı iddiasıyla açılan davada 6.5 yıl kadar hapsi istenmişti. Göçmen’in, 6 Eylül 2017’de Ataköy’de kavga ettiği kafe işletmecisi ve çalışanlarına hakim-savcı lojmanlarındaki evinden ateş açtığı iddia edilmişti. Göçmen 2 bin 500 TL para cezasına çarptırılmıştı. Bir diğer olayda Göçmen, kız arkadaşının annesi Ş.A.’ya tehdit mesajı attığı gerekçesiyle 5 ay hapis cezasına çarptırılmış, hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Ayrıca Göçmen Bakırköy’deki bir AVM’de restoran çalışanı Kadir Ç.’ye mermi fırlattığı iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Fakat hükmün açıklanması geri bırakılmıştı.

Kız Arkadaşını Dövmemiş! Kız Kendini Kendini Dövmüş!

Görkem Sertaç Göçmen’in 32 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada avukatlığını hakimlikten istifa eden annesi Aynur Göçmen yapıyordu. Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

Görkem Sertaç Göçmen ilk duruşmada yaptığı savunmada kız arkadaşı A.A.’yı dövmediğini ileri sürerek kız arkadaşının kendi kendisine vurduğunu söylemişti. A.A. ise Göçmen’in kendisini zorla arabanın içinde tuttuğunu belirterek “Arabanın içinde darp edildiğimi gören çevredekiler müdahale etmeye çalıştı. Ben şoka girmiştim. Korktuğum için araba bekledim inseydim benim üstüme doğru sürerdi. Görkem, alkollüydü. Kalabalığın üzerine aracı kasten sürdü. Olaydan sonra arabadan indim ve şoku atlatmaya çalıştım. Anne ve babası beni defalarca aradı ancak açmadım. Baskılarına daha fazla boyun eğmek istemiyorum” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et