Hakan Bayrakçı’dan Kaftancıoğluna Tokat Gibi Yanıt!

Vatansever Hakan Bayrakçı’dan Ermeni ve Pkk ağzıyla konuşan Canan Kaftancıoğlu’na tokat gibi cevap!

Ermeniler ve Pkk ile ilgili tepki çeken açıklamalar yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na vatanseverliği ve Atatürkçülüğü ile takdir toplayan anketçi Hakan Bayrakçı’dan efsane cevap geldi.

Habererk gazetesinin haberine göre;CNN Türk’te Semiha Şahin’in sunduğu programa konuk olan SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun Ermeni ve Pkk’ya yönelik söylemlerini çok sert eleştirmişti.

Kaftancıoğlu’ndan Bayrakçı’ya komik bir yanıt gelmişti. Bu yanıt tepki çekmişti.

Kaftancıoğlu, “Bir pazar eğlencesi… Gençler; Resimdeki ‘insan’ (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç ‘beğenmediği’ kişiye övgüler düzerek -aynı ben’e:))- profesyonel çalışmak istemiş” dedi.

Kaftancıoğlu’nun bu tepki çeken açıklamalarına Hakan Bayrakçı’dan en son olarak takdir toplayan bir cevap geldi.

Bayrakçı, “Kaftancıoğlu, 3 tweetinde bana tam 5 kez hayvan demiş. Ne kadar dokunmuş sözlerim! İnsanı gerçek kızdırır. Bu 5 hayvan konusunda cevabım:

1.Hayvanları küçümsemeyelim 2.Onları hakaret için kullanmayalım. 3.Bazen öyle “insanlar” vardır ki, hayvanlar bile ondan daha terbiyelidir” ifadelerini kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et