Hacer Hilal Kodlu Terörist Nazife Bilen Etkisiz Hale Getirildi!

Örgütün En Üst Düzen Kadın İsmi Nazife Bilen Etkisiz Hale Getirildi!

Terör örgütü PKK’nın en üst karar alma organlarından sözde KCK önderlik komitesi/yürütme konseyi üyesi “Hacer Hilal” kod adlı terörist Nazife Bilen, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin ortak operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Nazife Bilen, KCK, Hacer Hilal
Nazife Bilen, KCK, Hacer Hilal

Tek Vuruşla İmha Edilmesi İçin Çalışma Yapıldı!

Örgütün kendini en güvende hissettiği terör kamplarında yerleri anlık olarak tespit edilen teröristler, hava operasyonlarıyla etkisiz hale getiriliyor. Son olarak yapılan operasyonda terör örgütü PKK’nın karar alma organlarından sözde KCK’nın 6 kişilik “önderlik komitesi” üyesi “Hacer Hilal” kod adlı Nazife Bilen, öldürüldü. MİT’in terör örgütü PKK’nın üst düzey tepe yöneticilerinin etkisiz hale getirilmesi çalışmaları kapsamında yapıldığı, Kandil bölgesinde insana dayalı örgüt yapılanması içerisinden ve yerel istihbari unsurlardan faydalanıldı. MİT’in aylar öncesinde bölgede kurduğu yerel ağ unsunları üzerinden hedef ile ilgili anlık bilgiler derlendiği öğrenildi. Sivillerin operasyondan etkilenmemesi ve terörist Nazife Bilen’in tek vuruşla etkisiz hale getirilmesi için detaylı çalışmalar yürütüldüğü, güvenlik gerekçesiyle bazı MİT unsurlarının da farklı coğrafyalara sevkedildiği belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et