Hacer Altınışık’a Ne Oldu ? Hacer Altınışık Nerede ?

Evli ve 3 Çocuk Annesi Hacer Altınışık Kayıp! Hacer Altınışık Nerede ? Hacer Altınışık Bulundu mu ?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Haziran 2019’da yayınlanan programında Hacer Altınışık’ın kaybı konusu işlendi. 26 yaşında evli ve 3 çocuk annesi Hacer Altınışık’tan 9 Mayıs tarihinden itibaren haber alınamıyor. Müge Anlı karısını arayan adamları programına çıkarmayı tercih etmediğini vurguladı fakat eşini aramaya gelen Kerim Altınışık’tan şüphelendiği ve öldürdüğünü düşündüğü için programa çıkardığını söyledi. Fakat 10 Haziran’da yayınlanan programamda Hacer Altınışık’ın yaşadığı ortaya çıktı. Eşinden boşanmak istediğini söyledi. Müge Anlı’ın korktuğu olmadı ve genç kadının yaşadığı ortaya çıktı.

Evli ve Üç Çocuk Annesi Hacer Altınışık - Müge Anlı
Evli ve Üç Çocuk Annesi Hacer Altınışık – Müge Anlı

Hacer Altınışık 9 Mayıs’ta Bursa Orhangazi’de Kayboldu

Evli ve üç çocuk annesi 26 yaşında ki Hacer Altınışık 9 Mayıs tarihinde Bursa Orhangazi’den kayboldu. Eşi Kerim Altınışık Bursa’dan gelerek 9 yıllık eşini aradığını söyledi. Müge Anlı eş Kerim Altınışık’tan şüphelendiğini söyledi.

Kerim Altınışık

Yanına kendi kimliği ile çocuklarının kimliği ile birlikte kaybolan genç kadının öldürülmüş olabileceğinden şüpheleniliyor. Kerim Altınışık’ın yakın arkadaşı Gökhan Bey’le samimi pozlarının olduğu resimleri kaybolduktan ertesi gün Kerim Bey’in telefonuna attığı söylendi.

Hacer Altınışık - Müge Anlı
Hacer Altınışık – Müge Anlı

Kerim Altınışık’ın eşini öldürmüş olabileceği söylenirken, Kerim bey karısının sık sık evden kaçtığını söyledi. Çevredekiler ve tanıdıkları Kerim Altınışık’ı eşini öldürüp gömmekle suçluyor.

Hacer Altınışık - Kerim Altınışık - Müge Anlı
Hacer Altınışık – Kerim Altınışık – Müge Anlı

Müge Anlı Haver Altınışık’ı arıyor. Genç kadından hala bir haber yok.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et