Haber Global Sunucusu Nevra Öner Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli mi?

Haber Global’in sevilen yüzü Nevra Öner Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Eğitimi ve Kariyeri hakkında merak edilenler haberimizin devamında…

Nevra Öner Kimdir? Kaç Yaşında? Evlimi? Eğitim ve Kariyer Hayatı?

Gazeteci, yazar ve haber spikeri olan Nevra Öner, 23 Ekim 1986 yılı İstanbul doğumludur. Nevra Öner evlidir. Güzel sunucunun eşi diş hekimidir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo TV Yayıncılığı ve Ticaret Üniversitesi Medya İletişim Sistemleri bölümlerinden tamamladı. Üniversite yıllarında yeteneğini fark eden Öner, kendisini geliştirmek için birçok alanda eğitim programlarına katıldı. Daha sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde ”Diksiyon, Etkili Konuşma ve Sunuculuk-Spikerlik” kursunu tamamladı. Daha sonra cast ajanslarla birlikte çalıştı. Kariyer hayatına BJK TV’de spiker olarak görevine başladı. BJK TV’nin ardından bir süre TVem’de Spor Spikeri ve Editör olarak çalışan Nevra Öner, Kanaltürk ekranlarında da izleyicilerinin karşısına çıktı. TGRT haber kanalına geçiş yaparak ekranların sevilen yüzü haline gelmiştir. Şimdi ise güzel sunucu, Haber Global‘de gündem sabah programlarına devam ederek meslek hayatında önemli bir yer edinmiştir.

Nevra Öner Nelerden Hoşlanıyor? Hobileri Nelerdir?

Nevra Öner, Moda İstanbul sokaklarında köpeği ile gezmeyi çok seviyor. Tarihi yerleri de ziyaret ederek kültürel miraslarımızı sosyal medya hesaplarından paylaşarak hayranlarının dikkatini çekiyor. Doğa ve hayvanlar ile ilgilenen, farkındalık ve duyarlılık sahibi biri olarak canlıların doğal yaşamında bırakılması gerektiğini düşünüyor. Bu sebeple et tüketme konusunda dikkatli davranmaya özen gösteriyor.

Nevra Öner, Cumhuriyet Köyü, Polonezköy’de

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et