Gündeme Bomba Gibi Düşen! İşte TRT Spor Spikeri Ersin Düzen’in Aldığı Maaş

Gündeme bomba gibi düşmüştü! İşte TRT Spor spikeri Ersin Düzen’in aldığı maaş

Fatih Altaylı TRT’de program yapan Ersin Düzen’in ayda 400 bin lira aldığını söylemişti. Ersin Düzen ise verdiği yanıtta bunun iftira olduğunu belirtmişti. CHP Milletvekili Atilla Sertel ise çarpıcı bir noktaya değindi.

Bloomberg kanalında yorum yapan Fatih Altaylı yaptığı konuşmada TRT’de program yapan Ersin Düzen’in 400 bin lira TRT’den 100 bin lira da TFF’den maaş aldığını öne sürmüştü. 

Ersin Düzen de Fatih Altaylı’ya verdiği yanıtta “Fatih Altaylı benim için ayda TRT’den 400 bin TL, TFF’den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?” demişti. 

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise Ersin Düzen ile ilgili çok önemli belgeler paylaşarak şunları yazdı: 

1-Ersin Düzen’in Şirketi’nin TRT stüdyolarını ve kameramanlarını kullanarak ve yanına üç eski futbolcuyu alarak gerçekleştirdiği Stadyum programı için aldığı ücreti üç yıl önce TRT açıklamıştı.
Hüseyin Ersin Düzen i’in verilen listede program başına 34 bin 370 lira aldığı yazılı.

2- Ersin Düzen, haftada iki kez yaptığı programı üçe çıkardı. Böylece haftada 103 bin 100 TL fatura keserek parayı dış yapım olarak TRT’den tahsil etti. Bunu aylık olarak hesapladığınızda 412 bin 440 TL rakam ortaya çıkıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et