Gülümser Bulut’u Kim Öldürdü? Yunus Kahraman Mı? Hatice Ayhan Mı?

Gülümser Bulut’u Kim Öldürdü? Yunus Kahraman ve Hatice Ayhan Baş Şüpheliler

İzmir’de evinde öldürülerek cesedi bir kaç çarşafa ve sera naylonuna sarılarak baza tipi yatağının altına konulan Gülümser Bulut’un cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor. Gülümser Bulut cinayetinde şüpheliler ise daha önce başka bir kadını öldürerek parasını çalan ve bir kadının da kaybı ile şüpheli olan Yunus Kahraman ile Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan. Peki Gülümser Bulut’u Kim Öldürdü ?

Gülümser Bulut Cinayeti - Yunus Kahraman - Hatice Ayhan
Gülümser Bulut Cinayeti – Yunus Kahraman – Hatice Ayhan

Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili araştırmalar sürerken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gülümser Bulut’un kardeşleri Yaşar Türkoğlu ve Necla Şehirli sürekli olarak yeğenleri Hatice Ayhan’ı suçluyor. Suçlamaların sebebi ise Gülümser Bulut’un tek varisi olan Hatice Ayhan’a kalan mal varlığını elde etmek gibi duruyor.Gülümser Bulut’un ölümünden bir gün sonra miras davası açan iki kardeşin, sürekli olarak Yunus Kahraman’ın konusu açıldığında konuyu değiştirmesi dikkat çekiyor. Programa katıldıklarında yeğenleri Yunus Kahraman’dan hiç bahsetmeyen Yaşar Türkoğlu ve Necla Şehirli, Yunus’un kendisini aklamasını istiyor. Yunus Kahraman’ın teyzesi ve dayısı şüpheleri Hatice Ayhan’ın üzerine ve 3 gün önce eve uğrayan sevgilisinin üzerine çekerken, Gülümser Bulut’un evinde öldürüldüğü gün 2 saat 58 dakika kalan yeğenleri Yunus Kahraman’ı kendini aklaması için programa davet ettiler.

Yunus Kahraman 1 Kadını Öldürdü. 2 Kadının ise En Son Görüştüğü Kişi

Yunus Kahraman daha önce Nilgün Kırlı’yı öldürüp ve cesedini halıya sararak balkonda sakladığını itiraf etmişti. Yunus Kahraman, müebbet hapis cezası almış ve 15 yıl sonra afla tahliye edilmişti. Daha sonra 2016 yılında muhtemel olarak öldürülen Özlem Akusta ile birlikte İzmir Konak’a gitmiş ve tek dönmüştü.

Nilgün Kırlı, Özlem Akusta,, Gülümser Bulut
Nilgün Kırlı, Özlem Akusta,, Gülümser Bulut

Döndükten sonra Özlem Akusta’nın kredi kartlarını kullanarak para çeken Yunus Kahraman, Özlem Akusta’nın en son görüldüğü kişi. Öte yandan Gülümser Bulut cinayetinde ise yaşlı kadının öldürüldüğü düşünülen gün evde 2 saat 48 dakika kaldığı tespit edildi. Hatice Ayhan ise annesinin cesedinin çürüme kokusunu neden almadığı ve daha önce annesini dövdüğü gerekçesiyle suçlanarak 9 ay cezaevine girerken tahliyesi sonra teyzesi ve dayısı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e çıkarak tekrardan Hatice Ayhan’ı suçlamışlar ve Yunus Kahraman’dan hiç bahsetmemişlerdi. Olayın işleniş tarzı ise Nilgün Kırlı cinayetine oldukça benziyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et