Gülümser Bulut Cinayeti ile ilgili Yeni Gelişme!

Gülümser Bulut Cinayeti Son Gelişmeler

Gülümser Bulut İzmir’de evinin içinde öldürülmüş olarak bir bazanın altında bulunmuştu. Onu bulan kızı Hatice Ayhan tutuklanmış 9 ay sonra serbest bırakılmıştı. Olay Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşınmış ve olay ile ilgili öldürülen kadının yeğeni Yunus Kahraman’ın da cinayetten sorumlu olabileceği ortaya çıkmıştı. Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili yaşanan son gelişmeyi Müge Anlı duyurdu. Müge Anlı Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili olarak davanın 16 Kasım 2019’da görüleceğini duyurdu. Sözlerine bu davada sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini de ekledi.

Gülümser Bulut Cinayeti, İzmir, Hatice Ayhan
Gülümser Bulut

Gülümser Bulut Cinayeti

İzmir’in Konak ilçesinde, 66 yaşındaki Gülümser Bulut’un cesedi, evindeki çekyatın içinde battaniyeye sarılı halde kızı tarafından bulundu. Annesinin kaybolması ile ilgili herhangi bir ilan vermeyen genç kız gözaltına alındı.

Nilgün Kırlı, Özlem Akusta,, Gülümser Bulut
Nilgün Kırlı, Özlem Akusta,, Gülümser Bulut

İzmir’in Konak ilçesinde, 66 yaşındaki Gülümser Bulut’un cesedi, evindeki çekyatın içinde battaniyeye sarılı halde kızı H.A. tarafından bulunmuştu. Olay ilgili kızı gözaltına alınırken, bir şüpheli daha ortaya çıktı. Yaşlı kadının yeğeni Yunus Kahraman benzer şekilde 1999 yılında Nilgün Kırlı’yı öldürmüştü. Aynı zaman Özlem Akusta kaybından da sorumlu tutulan Yunus Kahraman, Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili de baş şüpheliler arasında.

Yunus Kahraman Kimdir?

Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’yı öldurerek 18 yaşında hüküm giydi. Yunus Kahraman af nedeniyle 15 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan olaylarla ilgili Yunus Kahraman bas şüpheli olarak görülüyor. Yunus Kahraman’ın ise daha önce Nilgün Kırlı’yı 1999 yılında evine girerek öldürdüğü cesedini ise 3 gün boyunca balkonda halı ile sarıp sakladığı öğrenildi. Yunus Kahraman’ın bu cinayetten dolayı 15 yıl cezaevinde ve 14 yılında çıktığı öğrenildi. Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’ın katili, öte yandan Özlem Akusta kaybı ile ve Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili baş şüpheliler arasında. Cinayetin işleniş biçimi nedeniyle de 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut ölümü ile ilgilisi olduğu düşünülüyor. Bu düşünceler ise acaba bir seri katil olayı mı var sorusunu da akıllara getiriyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et