Gülümser Bulut Cinayeti İle İlgili Son Dakika Gelişmesi!

Gülümser Bulut Cinayeti ile İlgili Yunus Kahraman’ın Görüntüleri Ortaya Çıktı – Son Dakika

Özlem Akusta’nın Kaybı ve Gülümser Bulut Cinayeti ile İlgili Yunus Kahraman’ın görüntüleri Ortaya Çıktı. Görüntülerde şüphe çeken bir çok detayda böylece cinayet dosyasına girmiş oldu.

Gülümser Bulut Cinayeti, Yunus Kahraman, Özlem Akusta,
Gülümser Bulut Cinayeti, Yunus Kahraman, Özlem Akusta,

İzmir’de evinde bulunan çekyatın altında kefenlemiş olarak Gülümser Bulut ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yunus Kahraman’ın Gülümser Bulut’un evine girerken görüntüleri ortaya çıktı.

Yunus Kahraman Olay Sonrası Üzerindekileri Attı!

Yunus Kahraman’a görüntüleri ve üzerindekiler sorulduğunda ise kıyafetlerini ve sandaletini attığını söyledi. Öte yandan Yunus Kahraman’ın 17 ay önce Özlem Akusta kaybolması ile ilgili araç içerisinde görüntüleri de ortaya çıktı.

Yunus Kahraman Özlem Akusta ile Aynı Araçta Görüntülendi

Öldürülen teyzesinin evine girerken görüntülenen Yunus Kahraman’ın girerken sırt çantası olması çıkarken ise elinde kırmızı bir çanta bulunması da dikkat çekti. Özlem Akusta’nın kaybı ile ilgili de Yunus Kahraman’ın genç kadının kredi kartlarından para çekerek hırsızlık yaptığı ise biliniyor.

Yunus Kahraman Özlem Akusta Kaybı
Yunus Kahraman Özlem Akusta Kaybı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et