Gülsüm Çınar’ı Öldürüp Çöplüğe Mi Attılar?

92 Yaşında ki Gülsüm Çınar cinayeti Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenmeye devam ediyor. Gülsüm Çınar’ın kızı Ayşe Avcı ve damadı Mustafa Avcı ise yaşlı kadını öldürmekten kasten adam öldürme suçundan yargılanıyor. Olay programda işlenirken Gülsüm Çınar’ın ortadan kaybolduğu gün damadı Mustafa Avcı’nın çöplüğe gittiği öğrenildi.

Ayşe Avcı
Ayşe Avcı

92 Yaşında ki Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili Gülsüm Çınar’ın damadı Mustafa Avcı ve kızı Ayşe Avcı ile birlikte kız kardeşi Neriman Ç. “üst soydan kasten adam öldürmek” ile yargılanıyor. Müge Anlı’nın programında sürekli olarak sözleri çarpıtan ve konuyu değiştiren Ayşe Avcı tüm şüpheleri üzerine çekerken, daha öncesinde ağzından “Sacide yüzünden ben yakalanacağım” diyerek kocasına itiraf gibi sözlerle konuşmuştu. Müge Anlı’da işlenen konuda damat Mustafa Avcı’nın Gülsüm Çınar’ın kaybolduğu gün çöplüğe gittiği öğrenildi. Ayşe Avcı bu açıklamalara sessiz kalırken, Gülsüm Çınar’ın öldürülüp çöplüğe atılması hakkında Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen “büyük olasılıkla Gülsüm Çınar’ın nerede olduğu belli oldu” dedi.

Müge Anlı’yı Tehdit Etti!

Annesini öldürmekle suçlanan Ayşe Avcı, geçtiğimiz gün yapılan yayında ise Müge Anlı’yı programı terk etmekle tehdit etti. Müge Anlı ise “Senin Anneni Arıyoruz” dedi. Daha sonra Müge Anlı, “Sen buradan gitmekle beni tehdit edene kadar sen kocana de ki gel buraya bunlara cevap ver de” dedi.

Gülsüm Çınar Cinayeti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kızının evinden çıkan, 92 yaşında ki Gülsüm Çınar, 22 Haziran 2016’da ortadan kayboldu. Kaybolan Gülsüm Çınar için kayıp başvurusunda bulunuldu. Fakat kaybolan kadın için günler süren aramalardan herhangi bir sonuç alınamadı. AFAD, UMKE ve Jandarma yaşlı kadının olabileceği her yeri aradı.

Gülsüm Çınar, Müge Anlı
Gülsüm Çınar, Müge Anlı

Savcılık olay ile ilgili takipsizlik kararı verilirken kapanan dosya ile ilgili torunu karakola giderek tekrar şikayetçi oldu. Bunun üzerine tekrar bir dava açıldı. 4 Erkek 2 kız çocuğu bulunan 5 çocuk annesi 92 Yaşında ki Gülsüm Çınar, kızına evinin yarı hissesini vermişti. Yaşlı kadının kızları ve damadı 4 yıldır kayıp olan kadını öldürmekle suçlanıyor.

Müebbet Hapis Cezası İle Yargılanacaklar!

Müge Anlı’da ele alınan 92 Yaşında ki Gülsüm Çınar’ın kızları ve damadı hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Şüphelilerin eylem birliği yaparak Gülsüm Çınar’ı kasten öldürdükleri iddianamede yer aldı. Bu nedenle şüpheli Mustafa Avcı’nın ömür boyu, Ayşe Avcı ve Neriman Ç.’nin de ayrı ayrı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. 92 Yaşında ki kadının cinayeti ile ilgili dava yakınlarda görülecek.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et