Gülsüm Çınar Damadını Torunu ile Birlikte Mi Yakaladı?

Antalya’nın Manavgat ilçesine Evrenseki mahallesinde 92 yaşında ki Gülsüm Çınar şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. 22 Haziran 2016’da kaybolan 6 çocuk annesi Gülsüm Çınar’ın kayıp dosyası ise cinayet dosyasına dönüştü. Yaşlı kadının kaybı ile ilgili ise neredeyse bütün çocukları şüpheliler arasında. Peki Gülsüm Çınar’ı Kim Öldürdü? Müge Anlı’da Gülsüm Çınar cinayeti çözülüyor…

Gülsüm Çınar Cinayeti
Gülsüm Çınar Cinayeti

92 yaşında ki Gülsüm Çınar, 22 Haziran 2016’da şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. Kayıp olarak açılan dosya 4 yıl sonra yaşlı kadına ait hiç bir izin bulunmaması ve şüpheli ifadeler nedeniyle cinayet dosyasına dönüştürüldü. Gülsüm Çınar’ın öldürüldüğüne dair büyük şüphe nedeniyle damadı ve iki kızı hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bu iddialar

Gülsüm Çınar, Damadı ve Torununu Beraber Olurken Mi Yakaladı?

Gülsüm Çınar cinayeti yavaş yavaş çözülüyor. Tüm kardeşler birbirlerini suçlarken şüpheler annesine yıllardır bakan ve annesi ölünce ev sahibi olacak kızı Ayşe Avcı ve damadı Mustafa Avcı baş şüphelilerden. Gülsüm Çınar’ın damadının torunu ile ilişkisi de ortaya çıkan gerçekler arasında. Gülsüm Çınar’ın Damat Mustafa Avcı ve torunu Sacide arasında yaşanan ilişkiye şahit olduğu, bu yüzden öldürüldüğü düşünülüyor.

Gülsüm Çınar, Damadı ve Kızı Tarafından Mı Öldürüldü?

92 yaşında ki 6 çocuk annesi Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili bir başka şüphe ise kızı ve damadı üzerinde yoğunlaşıyor. Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili müebbet hapis cezası ile yargılanan çiftin Müge Anlı’nın programın’nın da yaptıkları itiraflarda bu şüpheleri doğruluyor. Programda Ayşe Avcı kocası Mustafa Avcı’nın kulağına “Sacide yüzünden bende yakalanacağım” itirafında bulunmuştu. Ayrıca Gülsüm Çınar’ın noterden kendisinin ölümü sonrasında evini kızını Ayşe Avcı’ya bıraktığı da biliniyor.

Gülsüm Çınar Cinayeti, Mustafa Avcı, Ayşe Avcı
Gülsüm Çınar Cinayeti, Mustafa Avcı, Ayşe Avcı

Mustafa Avcı Neden İş Yerinden İzin Aldı?

Gülsüm Çınar’ın damadı Mustafa Avcı’nın Gülsüm Çınar’ın saat 17:00’da ortadan kaybolduğu gün belediyede çalıştığı işten 12:30’da kayınvalidesinin kaybolduğunu söyleyerek izin alması da dikkat çekti. Aynı gün damadının sevgilisi olan torunu ile 16:30’da görüşmesi ve çöplükte olduğunu söylemesi de baş şüpheli olarak Mustafa Avcı’yı işaret ediyor. Mustafa Avcı’nın kayıp kayın validesi ile ilgili “kim kayıp ettiyse iyi işçilik yapmış” dediği de iddialar arasında. Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili davanın ise bu yakınlarda görüleceği ve iki kızı ve damadının müebbet hapis cezası ile yargılanacakları öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et