Gülşah İnce Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

FOX Haber Muhabiri Gülşah İnce Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Burak Birsen İle Evliliği

Gülşah İnce Muhabir ve Gazetecidir. FOX Haber Muhabiri Gülşah İnce 28 Mayıs 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Gülşah İnce, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Daha sonra Gülşah İnce, ilk olarak Doğan Haber Ajansında uzun yıllar muhabirlik görevini üstlenmiştir. Son olarak FOX Haber ekibine katılmıştır.

Gülşah İnce Kimdir Fox Haber
Gülşah İnce Kimdir Fox Haber

2008 yılında FOX TV bünyesinde FOX Haber ekibinde işe başlamıştır. Daha sonra 2012 yılında Burak Birsen ile evlenmiştir. Daha sonra Gülşah İnce’nin FOX Haber ekibinde yaz aylarında ana haber sunuculuğunu üstlenen Burak Birsen ile evliliğinden Beren Birsen isimli bir kızı dünyaya gelmiştir.

FOX HABER Muhabiri Gülşah İnce

Gülşah İnce Burak Birsen’den Boşandı Mı?

Burak Birsen ile 2012 yılında dünya evine giren Gülşah İnce önceden Gülşah Birsen İnce ismini kullanırken, şu anda Gülşah İnce ismini kullanması çiftin boşandığı yönünde ki soruların belirmesine yol açmıştır.

Burak Birsen ve Gülşah İnce Çifti
Burak Birsen ve Gülşah İnce Çifti

Fakat iki isminde bu yönde bir açıklaması bulunmazken, sosyal medya hesaplarında çiftin son zamanlarda beraber pozları olmaması ise dikkatleri çekmiştir. FOX Haber’de çalışan Burak Birsen ve Gülşah İnce’in boşandığına dair ise kesin bir bilgi mevcut değildir. Ek olarak iki isimde halen FOX Haber bünyesinde gazetecilik görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca Gülşah İnce’nin Ekrem İmamoğlu ile seçim döneminde oldukça sık röportajlar gerçekleştirmesi ve seçim döneminde ziyaretlerinde muhabir olarak yer alması da adının daha çok duyulmasında rol oynamıştır.

Gülşah İnce Kimdir – FOX Haber Muhabiri

Gülşah İnce’in Burak Birsen ile Evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Burak Birsen, Gülşah İnce, Beren Birsen
Burak Birsen, Gülşah İnce, Beren Birsen
Burak Birsen Kimdir?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et