Gülistan Doku Hala Bulunamadı!

21 Yaşında ki Gülistan Doku’dan Hala Haber Yok! 9 Gün Geçti Aile Endişeli… Aramalara Özel Harekatta Katıldı!

Tunceli’de, Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 21 yaşında ki Gülistan Doku 9 gündür aranıyor. Aramalarda herhangi bir sonuca ulaşılamazken şimdi de polis özel harekat aramalara katıldı.

Gülistan Doku, Kayıp, Tunceli, Munzur Üniversitesi, Gülistan Doku Bulundu Mu
Gülistan Doku, Kayıp, Tunceli, Munzur Üniversitesi, Gülistan Doku Bulundu Mu

5 Ocak’ta Kayıplara Karıştı!

5 Ocak tarihinde kaldığı yurttan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’nun arama çalışmaları 9’uncu gününe girdi. Valilik koordinesinde yürütülen arama çalışmalarına Uzunçayır Barajı Gölü’nde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ’dan dalgıç polis ve gönüllülerin katılımıyla devam ediyor.

Arama Köpekleri Arama Çalışmalarında

4 timden oluşan polis özel harekat ekipleri de çalışmalara katıldı. Ekipler iz bulma köpekleriyle Dinar Deresi bölgesinde araziyi didik didik tarıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekipleri ile AFAD görevlileri ise Uzunçayır Barajı Gölü’nde bot ve su altı görüntüleme cihazlarıyla arama çalışmalarını sürdürüyor. Tunceli Valisi Tuncay Sonel, arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et