Güldür Güldür Show’un Torpil Skeci Sosyal Medyayı Salladı

Güldür Güldür Show’un torpil skeci ortalığı salladı

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür adlı şov programında üniversitelerdeki liyakatsiz atamalara değinildi. Güldür Güldür’de daha önce Berat Albayrak’ın istifasının medyadaki yansıması konu edilmişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının medyadaki yansımasını konu edinmelerinden sonra Güldür Güldür adlı şov programında bu defa üniversitelerdeki liyakatsiz atamalar konu edildi.

Bir milletvekilinin yeğenine yapılacak olan torpilin işlendiği skeç oldukça konuşuldu.

“Bir bir aileyiz” sloganıyla eğitim verdiklerini belirten Mahir İpek’in canlandırdığı rektör karakterinin “soyağacımı öğrenmek için çalışan listesine bakıyorum” repliği izleyiciyi kırdı geçirdi.

İŞTE O ANLAR: 

BERAT ALBAYRAK GÖNDERMESİ

Güldür Güldür programının, 247. Bölümünde ise Berat Albayrak’ın sosyal medya üzerinden duyurduğu istifa işlenmişti. “Sadece Ekonomi” skecinde yer alan diyaloglar ise güldürürken düşündüren cinstendi. Skeçte ekonomi programında ekonomiyi övebildiği kadar öven katılımcıların telefonlarına gelen “istifa” haberi ile yaşadıkları şaşkınlık ve ortaya çıkan diyaloglar dikkat çekmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et