Güldür Güldür Show’dan İşte En Çok Sevilen Atasözü Skeci

Güldür Güldür Show’dan çok konuşulacak skeç: İşte en çok sevilen atasözü

Güldür Güldür Show’da yine çok konuşulan bir skeç yayınlandı. Atasözlerinin Arka Odası adlı skeçte huylu huyundan vazgeçmez, kızını dövmeyen dizini döver gibi atasözleri eleştirilirken en çok sevilen atasözüne de Mustafa Kemal Atatürk’ün o sözü örnek gösterildi.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, Güldür Güldür Show’un bu haftaki yeni bölümünde dikkat çeken bir skeç yer aldı.

Güldür Güldür Show’da yine çok konuşulan bir skeç yayınlandı. Atasözlerinin Arka Odası adlı skeçte huylu huyundan vazgeçmez, kızını dövmeyen dizini döver gibi atasözleri eleştirilirken örnek atasözü olarak ise Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” sözü gösterildi.

“Atasözlerinin Arka Odası” adlı çok konuşulacak skeçde yolsuzluğa da göndermede bulunuldu.

İlber Ortaylı’yı canlandıran karakter, “Adam katilse adam hırsızsa ne diyeceğiz, huylu huyundan yine vazgeçmedi mi diyeceğiz? İnanıyorsunuz bu laflara, ondan sonra yolsuzluk yapana bal tutan parmağını yalar, kızına şiddet uygulayana, kızını dövmeyen dizini döver, fakire fukaraya, aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye diye bir santim ilerletmediniz bizi” ifadelerini kullandı.

Skeçte örnek söz olarak ise Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” sözü gösterildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et