Güldür Güldür Show Mesut Uğur Bilgin Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Güldür Güldür Show’un oyuncularını tanıttığımız yazı dizimize Güldür Güldür Show’da “Mesut” Karakterini canlandıran Uğur Bilgin ile devam ediyoruz. Uğur Bilgin, Mesut karakteri ile oldukça sevildi. Sık sık burnu ve kılıktan kılığa girdiği karakteri ile insanları güldürürken nereli olduğu, kaç yaşında ve özel hayatı merak konusu oluyor. Güldür Güldür Show’un Mesut karakteri Uğur Bilgin kimdir? Güldür Güldür Show Mesut Kaç Yaşında ve Merak Edilenler…

Güldür Güldür Show Mesut Uğur Bilgin
Güldür Güldür Show Mesut Uğur Bilgin

Güldür Güldür Show Mesut Uğur Bilgin Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Babası tarafından aslen Rizeli olan Uğur Bilgin 24 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslan burcu olan Uğur Bilgin, Güldür Güldür Show’la adını duyurmayı başarmıştır. Bir çok dizi ve filmde rol alan Uğur Bilgin Güldür Güldür Show ile tanınmaya başlamış ve seyirci tarafından büyük ilgi görmüştür.

Güldür Güldür Show Mesut - Uğur Bilgin
Güldür Güldür Show Mesut – Uğur Bilgin

Babası TCDD’den emekli ve annesi ev hanımı olan Uğur Bilgin, üniversite yıllarında tiyatroya merak salmış ve yeteneklerini bu yönde geliştirmiştir.

Uğur Bilgin’in Eğitim Hayatı ve Kariyeri

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süreçte Tiyatro Kolu’na katılan Uğur Bilgin, tiyatro üzerine eğitim görmek istemiş ama ailesi ailesinin sıcak bakmaması üzerine İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümüne girerek burada eğitimini tamamlamıştır. Uğur Bilgin, Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişliler adlı tv dizisinde yer aldıktan sonra Sinan Çetin’in Yönetmenliğini üstlendiği “Kağıt” filminde rol almıştır. Güldür Güldür Show adlı programıda ise Uğur Bilgin, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul gibi isimlerle sahne almıştır. Ayrıca Yılmaz Aslantürk’ün Otisabi adlı çizgi romanından uyarlanan ve 2013 yılında “Otisabi” Dizi filmi önce Uğur Bilgin’in başrolde olduğu bir kadro ile çekmeye başladıktan sonra kadro değiştirilmiş ve Tim Seyfi’nin başrolde olduğu bir kadro ile filme devam edilmiştir.

Uğur Bilgin’in Rol Aldığı Dizi, Film ve Tiyatro Oyunları

Güldür Güldür Show Mesut - Uğur Bilgin kimdir
Güldür Güldür Show Uğur Bilgin kimdir ?

Uğur Bilgin’in Rol Aldığı Diziler

  • Boynu Bükükler (2014)
  • Müfettiş Otisabi (2013)
  • Güldür Güldür Show (2013)
  • Aşağı Yukarı Yemişliler (2011)
  • Arka Sıradakiler (2010)

Uğur Bilgin’in Rol Aldığı Filmler

  • Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (2019)
  • Kolonya Cumhuriyeti (2017)
  • Dedemin Fişi (2016)
  • Böcek (2014) Kağıt (2010)
  • Zeki Plajda (2008)
  • Organize İşler (2005)

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et