Güldür Güldür Show Ekibi Dağılıyor Mu?

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show ekibinden bir hafta içerisinde 3 oyuncu ayrıldı. Sinan çalışkanoğlu’nun ardından Evrim Akın ve Emre Altuğ’unda Güldür Güldür Show’dan ayrılması akıllara Güldür Güldür Show dağılıyor mu? sorusunu getirdi.

Güldür Güldür
Güldür Güldür

Güldür Güldür Show’un ekibinden üst üste 3 oyuncu ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Güldür Güldür Show ekibine veda eden Sinan çalışkanoğlu’nun ardından Evrim Akın ve Emre Altuğ da Güldür Güldür Show ekibine veda etti. Kasım 2018’de ekibe katılan Emre Altuğ’un Güldür Güldür Show’da rol aldığı süre yalnızca 1.5 yıl sürmüş oldu. Emre Altuğ’un ekipten ayrıldıktan sonra müzik kariyerine ağırlık vereceği öğrenildi. Emre Altuğ ile birlikte Evrim Akın da ekibe veda etti. Ocak 2019’da Güldür Güldür Show’a katılan Evrim Akın’ın ayrılık kararı ise sevenlerini üzdü. Evrim Akın’ın yaz tatilinin ardından önünü gelen projeleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Güldür Güldür Show ekibinden üst üste yaşanan ayrılıklar Güldür Güldür Show izleyicilerini üzerken insanlar sevilen ekibin dağılmasından korkuyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et