Güldür Güldür Ozan Kimdir? Berkay Tulumbacı Kim?

1 Yıl Önce Güldür Güldür Show’a katılan Ozan karakteri ile tanınan ve Kıbrıslı şivesiyle beğenileri toplayan Berkay Tulumbacı Kimdir? Güldür Güldür Show Ozan Kim? Güldür Güldür Ozan Kimdir? Berkay Tulumbacı Kim?

Güldür Güldür Ozan Kimdir, Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Ozan Kimdir, Güldür Güldür Show

Berkay Tulumbacı Kimdir? Nereli?

8 Haziran 1991 yılında Kıbrıs Lefkoşa’da dünyaya gelen Berkay Tulumbacı, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Berkay Tulumbacı, Güldür Güldür Ozan
Berkay Tulumbacı, Güldür Güldür Ozan

İkizler burcu olan Berkay Tulumbacı, Devlet Tiyatroları’nın sahneye koyduğu “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” adlı tek kişilik oyunda 6 yıl boyunca seyirci karşısına çıkmıştır. Berkay Tulumbacı, bu süreçte “Kara Ekmek”, “Ateş Böceği” ve “Kocaman Ailem” adlı televizyon dizilerinde farklı karakterleri canlandırmıştır.

Güldür Güldür Ozan Kimdir, Berkay Tulumbacı Kimdir
Güldür Güldür Ozan Kimdir, Berkay Tulumbacı Kimdir

Berkay Tulumbacı, yüzlerce performansın ardından “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” oyununa son vermiştir. Berkay Tulumbacı 2019 yılında Güldür Güldür Show adlı komedi programında Ozan karakterini canlandırmaya başlamıştır. Güldür Güldür Ozan olarak bilinen Berkay Tulumbacı Kıbrıs şivesi ve gitar çaldığı oyunlarla ünlenmiştir. Berkay Tulumbacı aynı zamanda müzik ile de ilgilenmektedir. Berkay Tulumbacı birçok dizide, tiyatro oyununda ve filmde rol almıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et