Gülbin Tosun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? FOX TV

FOX TV’de FOX Ana Haber Sunucularından Gülbin Tosun Kimdir?, Boyu ve Kilosu Kaç?, Boşandı Mı?, Kardeşi Ali Onur Tosun Kimdir?, Kıyafetleri ve Gülbin Tosun Hakkında Merak Ettiklerinizi Sizler İçin Hazırladık.

Gülbin Tosun, FOX Ana Haber, Gülbin Tosun Kimdir
Gülbin Tosun, FOX Ana Haber, Gülbin Tosun Kimdir

Gülbin Tosun Kimdir? Boyu Kaç? Kaç Kilo?

FOX Haber’de FOX Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, FOX TV’in kadın sunucularından biridir. Ayrıca, 1.63 boyunda ve 57 kilo olan Gülbin Tosun, 10 Kasım 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur.

FOX ANA HABER SUNUCUSU GÜLBİN TOSUN

Gülbin Tosun’un Eğitim Hayatı ve Kariyeri

Gülbin Tosun, İstanbul Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. İlk olarak öğrencilik zamanında en başarılı 5 öğrenci arasına girerek başarılı bir öğrencilik hayatı yaşamıştır. Daha sonra Gülbin Tosun, TRT’de diksiyon dersi almıştır. Sonrasında Gülbin Tosun, yayıncılık hayatına Kanal E’de 1995 yılında muhabirlik ve haber spikerliği yaparak başladı.

Gülbin Tosun’un Eğitim Hayatı ve Kariyeri

1999 yılında Show TV’de Reha Muhtar’ın ekibinde gece haberleri programını hazırlayıp sunmaya başlayan Gülbin Tosun, 2000 yılında Kanal D’de spikerlik, sunuculuk ile kariyerine devam etti.

Yurt Dışı Eğitimleri

Fox Ana Haber Gülbin Tosun
Fox Ana Haber Gülbin Tosun – Gülbin Tosun Kimdir?

Yurt dışında 2003’te London School of Business Studies Marketing bölümünden mezun oldu. Londra’da yaşadığı sürede Londra Türk Radyosu’nda, haber bültenleri hazırlayıp sundu, Ek olarak Reuters haber ajansında staj yaptı. 2006’da SKY Türk televizyonunda Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri programını sundu. Daha sonra Gülbin Tosun, 2010’dan itibaren FOX Ana Haber Hafta Sonu ve Selçuk Tepeli’nin izinli olduğu dönemlerde hafta içi Ana Haber Bültenini sunmaktadır. Ayrıca bazı zamanlarda Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonunu da sunmaktadır.

Sunucu Gülbin Tosun

Gülbin Tosun Boşandı Mı? Eşi? Eski Eşi ve Kocası…

Son olarak özel hayatı ile de merak edilen başarılı sunucu Atıf Ünaldı evlilik yapmıştır. Gülbin Tosun, yapımcı ve sunucu aynı zamanda Demsa Grup Sosyal Medya Direktörü Atıf Ünaldı ile 2011 yılında evlenmiştir. Fakat bu evlilik uzun sürmemiş 2013 yılında boşanmıştır. Ek olarak Atıf Ünaldı ise 2014 yılında Selin Ünaldı ile evlenmiştir.

Gülbin Tosun’un Kardeşi Ali Onur Tosun Kimdir?

Gülbin Tosun’un kardeşi Ali Onur Tosun FOX Haber muhabirlerindendir. Ali Onur Tosun, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunudur. 2014’ten bu yana FOX Haber’de saha haberleri yapmaktadır. Ali Onur Tosun, başta sel, yangın ve deprem olmak üzere yaşanan doğal afet bölgelerine giderek buralardan canlı yayın yapmaktadır.

Ali Onur Tosun, Gülbin Tosun'un Kardeşi, Fox Haber
Ali Onur Tosun, Gülbin Tosun’un Kardeşi, Fox Haber

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et